Blablabla...

Tänkte skriva ett snabbt inlägg nu innan jag ska äta och doona och så. I morgon åker jag ju till Sälen med R och hans familj så då kommer jag ha tillgång till dator. Jag tog bussen ner hit klockan 8.50 i morse, och 14.30 klev jag av i Uppsala där R hämtade mig. Ett väldigt kärt återseende efter fem veckor utan varandra. När vi kom hem till Rosers öppnade vi lite paket. Yvonne och Leffe fick en flaska "The King"-vin av mig. Elvis alltså. Och av dom fick jag ett liftkort för vår vistelse i Sälen. Alltså en vecka. Av kära R fick jag en superfin väska från Friis och Co. Jag såg en sist jag var i Kista Galleria som jag blev helt kär i, och han har letat efter den överallt, men den var slut. Så då fick jag en lite mindre variant som är ganska lik. Hur fin som helst! Han sa att i slutet på januari kommer det komma in en ny kollektion i butiken i Kista. Gissa vem som kommer vara där först? När jag kommer hem till Sundsvall ska jag köpa en plånbok från Friis och Co som säljs på Riva. Jag bara älskar Friis och Co!

Jag kan fortfarande inte fatta att mina svärföräldrar gav mig ett liftkort. Alla barnen fick det, inklusive jag, och Karin också antagligen. Det är inte lite pengar det. Jag önskar jag kunde ge tillbaka lika mycket någon gång. Nej, nu ska jag fortsätta med plugget här så det blir klart innan de andra kommer hem med våra kycklingrullar från Blå Laguna. Mumma! Hoppas ni får en underbar nyårsafton med massor av skratt och glädje, utan spyor.

over and out,
Rockstar

Juldagen

Jag lyckades kliva upp ganska tidigt idag, fast det var sjukt härligt att ligga i sängen och sova. Idag ska jag plugga järnet och packa och doona inför i morgon. Klockan 8.50 i morgon bitti går bussen ner mot Sthlm. Jag har hört att det ska bli lite kaosartat efter vägen i morgon, så jag hoppas jag överlever och kommer i tid. Förhoppningsvis kommer mannen och hämtar mig i Uppsala så jag slipper hysterin inne i Sthlm. Jag ska även se om jag hittar nån ny bra musik att lägga in på min iPod, eftersom att resan tar 6,5 timme. Väl framme i Sthlm ska jag krama mig extrafamilj och vänta spänt till söndag morgon då vi beger oss till Sälen för att fira nyår.

Vad fick jag i julklapp igår då? Jo, en jätteskön morgonrock, ett par skidgoggles, pengar och två trisslotter. Jag är mycket nöjd. Pengar behöver jag verkligen just nu. Nä, nu ska jag sätta igång med allt jag ska hinna med idag.

over and out,
Rockstar

God jul då motherfuckers!

Nu är den efterlängtade dagen här. Julafton. Morsan har satt revbensspjällen i ugnen och jag ska strax börja göra köttbullarna. Japp, jag ska göra egna köttbullar i år. Första gången nånsin som vi har hemmagjorda köttbullar på julafton tror jag. Jag har även "groomat" mig som det heter, vilket menas att jag duschat och gjort mig i ordning. I alla fall lite. Jag har klämt in mig i klänningen som visst var i strl 34. Och det var inte det lättaste. Det krävdes en mamma och en storebror för att få upp dragkedjan. Den kommer spricka i sömmarna efter middagen.

Nu ska jag kila iväg och sätta örhängena i öronen, torka håret och slänga på mig lite smink. Sen kör jag igång med matlagningen. Det är bara lite drygt två timmar kvar tills Kalle Anka. Ha en underbar dag och ät inte tills ni dör.

God jul,
Rockstar

Hittade en rolig lista på Zandras bilddagbok

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Varit på Sweden Rock Festival

2. Höll du några av dina nyårslöften?: Jag gav inga i år, eftersom att jag vet att dom inte kommer hålla
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Vänner och vänner... Bekanta

4. Dog någon som stod dig nära?: Inte jättenära, men två stycken som berört mig på ett eller annat sätt

5. Vilka länder besökte du?: Norje, Sölvesborg i Blekinge. Det är samhället där SRF anordnas, och det låter ju som Norge, så wtf

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Kontakten med min pappa tillbaka

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 6/6 då jag och My man blev tillsammans, 1-6/6 Sweden Rock Festival

8. Vad var din största framgång 2009?: Att jag fick praktikplats på bästa tänkbara

9. Största misstaget?: Att jag inte såg In Flames och Twisted Sister på SRF

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Jag är väl mer eller mindre sjuk eller skadad hela tiden

11. Bästa köpet?: Mina cowboyboots för 100 spänn på Myrorna

12. Vad spenderade du mest pengar på?: Mat och alkohol. Och kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: Journey - Dont stop believing, hela H.E.A.Ts debut album

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?: Sparat pengar, umgåtts mer med vänner som jag inte umgåtts med så mycket

17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Gjort av med pengar, även fast jag varit duktig den här senaste terminen på att vara snål.

18. Hur tillbringar du julen?: Med min mamma och min äldsta storebror

19. Blev du kär i år?: Att jag blev!

20. Favoritprogram på TV?: The Big Bang Theory, Californication

21. Bästa boken du läste i år?: Twilight-böclerna

22. Största musikaliska upptäckten?: H.E.A.T, Dead by april, Aaron Sterner, Melissa Horn. Jag kan hålla på i evigheter

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag kommer inte ihåg vad jag önskade mig eller fick i födelsedagspresent

25. Något du önskade dig men inte fick?: I dunno

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: Inte så mycket, men party som fan dagen efter. En av dom roligaste festerna och utgångarna jag varit med om

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Bättre ekonomi, en delaktig pappa

28. Hur skulle du beskriva din stil år: Rock chic, sleaze

29. Vad fick dig att må bra?: My man, vännerna, familjen, sommaren med SRF m.m

30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Räknas Calle i Idol?

31. Vem saknade du?: Min kära vän Jon. 1,5 år sedan vi sågs nu

32. De bästa nya människorna du träffade? My man och hans familj och alla människor på SRF. Men även några nya ansikten i Sundsvall

over and out,

Rockstar


Dagen före dopparedan

Jag har många funderingar över julen. Nyss klädde jag och min äldsta storebror granen och som alla andra år så börjar jag fundera på varför man egentligen har julgran? Hur började allt? Och varför ser den ut som den gör nu? Om jag inte minns fel så började det med palmblad på Jesus tid, men nånstan urartade den trenden. Hur kan det gå från palmblad till en gran med ljus, kulor, glitter och en massa annat jox? Det kan omöjligt finnas en julsed kvar sen Jesus. Han åt nog inte skinka och revbensspjäll. Som jag förstått nu efter att tittat på Wikipedia (en skada som går i släkten. Wikipedia är min yngre storebrors ända last. Han kollar Wikipedia efter ALLT) så är julen en blandning av firandet av Jesu födelse och en nordisk högtid. Då förstår jag var maten kommer ifrån i alla fall. Men sen så är ju frågan... Varför ger man varandra presenter? Jag ska självklart inte klaga, jag gillar julen, men alla traditioner runt den är något konstiga. Men men... jag kommer nog aldrig få svar på alla mina frågor, så jag fortsätter smutta på min Irish Coffee och ska slå in de sista julklapparna och lägga dom under granen.

over and out,
Rockstar

Lunch

Två kokta ägg med kaviar, sirapslimpa och julmust. Det består min lunch av idag. Jag har spelat både Calle och Erik (idolgossarna alltså) högt på Spotify, eftersom att deras album släpptes idag. Men just nu lyssnar jag på Aaron Sterner istället och ögat tåras. Men inte denna gången för att han är så ruskigt bra, vilket han verkligen är, utan för att det är fel på mitt öga. Ända sen jag satte i linserna i morse så har det ögat svidit lite. Kan bero på att min schampoflaska läckte i påsen så det är schampo på ALLT. Men det kan även bero på att mitt öga är less på att ha linser nu. Därför borde jag skaffa mig ett par nya glasögon. Jag tänker inte göra mig till åtlöje och visa en bild på mig i dom, utan jag tänkte visa en bild på någon annan i mina glasögon. Det här är min kära vän Emmelie, fast hon gör glasögonen fulare än vad de egentligen är med hennes min. Nu kommer hon bli arg på mig för att jag lagt upp den här bilden, men det tar jag. Vill ni se hur hon egentligen ser ut, kolla här! Hon är ganska söt faktiskt.


Snart dags att ta en dusch och göra sig lite i ordning. Ska bege mig på stan någon gång denna dag och ta ut pengar så jag blir insläppt på matchen ikväll. Vill inte stå utanför och frysa häcken av mig och se nåt huvud med en hjälm susa förbi ibland. Såå roligt är inte hockey, faktiskt.

over and out,
Rockstar

Tisdag morgon

Nu har jag vaknat till liv och ätit gröt och druckit en massa te till frukost. Nu ska jag renskriva anteckningar och diverse saker från handledningen igår och skicka till Hanna och sen fortsätta med att sammanfatta teori. Jag hoppas det inte tar hela dagen.

Ikväll ska jag och Lena gå på hockeymatch. Nämligen den årliga hemvädarmatchen mellan Kramfors Alliansen och Hemvändarna med bland andra Magnus Wernblom m. fl. Det var riktigt roligt förra året, så jag hoppas det blir det ikväll också. Bara kylan vill ge sig. Det är 21 minusgrader ute nu, men förhoppningsvis så stiger det mot kvällen. Nu ska jag köra igång, men jag skriver mer senare. Ha en bra dag!

over and out,
Rockstar

Sista rycket

Nu är jag tillbaka i Sundsvall och hade handledning på förmiddagen. Nu gör jag det sista rycket i julstädningen, så det är kliniskt rent här när jag åker. Det är ju inte jag som kommer bo här de närmaste tre månaderna. Det kanske är roligt för dom att få komma till en nystädad lägenhet. Jag har dammtorkat och vädrat gardinerna och idag ska jag gå loss med dammsugarn och rensa kylskåpet på sånt som inte håller sig.

Tanken var att jag skulle åka hem till Kramfors klockan 12, men det är sån snöstorm så jag väntar ut den istället. Förhoppningsvis har det lugnat ner sig senare i eftermiddag så jag kan åka då. Det är väldigt fint med massa snö, men jag vill helst inte hålla mig efter vägarna när det är sånt väder. Hoppas ni har en bra dag!

over and out,
Rockstar

Värsta nyheten!

Jag kom på att jag glömt skriva något här som är av väldigt stor vikt. Nämligen Sweden Rock Festivals senaste bandsläpp. Steel Panther!!! Hur jävla fett kommer inte det bli? Jag blev helt sjukt glad och längtar efter sommaren ännu mer.

Dessutom! Den 7e augusti anordnas Sonisphere i Stockholm. En endagsfestival i en park. Och banden? Dom som är släppta än så länge är Iron Maiden, Mötley Crüe, Alice Cooper m. fl. Nej, jag skämtar inte. Biljetterna kostar 880 kr och dom släpptes för en vecka sedan ungefär. Så köp biljetter så ses vi där! Jag kommer köpa min i början på nästa år.

over and out,
Rockstar

Hälsa på min nya vän!

Det här är Principles of Marketing, men allra senaste vän i samlingen. Vi träffades igår eftermiddag i biblioteket och vi klickade på en gång. Vi har haft några riktigt roliga timmar tillsammans idag, även fast det varit problem med språket. Jag är svensk, Principles är engelsk. Det kan vara svårt att förstår varandra ibland. Och inte för att jag har något emot lite tyngre böcker, så måste jag ändå få påpeka tyngden i denna. Helt otroligt! Jag kan använda den som hantel om jag vill och skulle ändå bara orka några få repetitioner. Den är ju ändå 1264 sidor lång, så då är det inte så konstigt. Vi kommer ha kul några timmar till vill jag lova. Jag <3 Principles

over and out,

Rockstar


Aaron Sterner

Här har ni en kille som förtrollar en med sin musik. Det är oerhört skön och mysig musik med akustisk gitarr och hans röst ger en gåshud. Hans album Time to rise finns på Spotify, så check it out! Jag har lyssnat på Aaron i flera dygn i streck och jag blir mer och mer fast. Han finns även på Myspace.

Dagens låt: Aaron Sterner - Change från "Time to rise"

over and out,
Rockstar

Hey people!

Nu är jag hemma efter en väldigt givande dag på skolan. Dagen började med frukost hos Hanna strax efter åtta och klockan tio var det dags för handledning med vår handledare Kent. Vi fick väldigt bra feedback och vi verkar vara inne på rätt spår i vårt tankesätt. Vi har börjat skriva en del på själva rapporten nu, problembakgrund, syfte och lite teori med mera. Denna kvällen kommer bestå av att packa inför hemresan i morgon och att sammanfatta lite teori.

Jag har även fått andra glädjande och någon mindre glädjande nyhet, så det har varit en ganska bra dag faktiskt. Julen närmar sig med stormsteg och jag kan inte vara mer glad. Lite senare ikväll ska jag skriva om en väldigt duktig musiker som ni absolut måste lyssna på på Spotify eller Myspace.

over and out,
Rockstar

Väldigt trött en tisdagmorgon

I natt har jag inte sovit så bra. Har vaknat hela tiden och inte fått någon ro. Antagligen för att jag var så uppspelt igår. Jag skulle mer än gärna ligga kvar i sängen ett par timmar till, men det har jag inte tid med. Nu ska jag göra mig i ordning, ska möta Hanna om en halvtimme. Jag skriver sen när jag har tid.

over and out

Bästa dagen på länge!

Jag har lämnat in uppgiften, så den är nu avklarad. Jag och Hanna fick en del gjort på förmiddagen innan introt till nya kursen. Sen var det då dags för möte med Ann. Det var jag och några till som var med, de som inte fått någon praktikplats än och de som kommer läsa kurser istället för praktiken. Mitt under mötet får jag ett glädjande telefonsamtal. Så fort jag kom hem ringde jag upp kvinnan som ringt mig och hade en kort telefonintervju. Jag har nu fått praktikplats! Jag är överlycklig. Jag har hoppats på att få göra min praktik där ett tag nu och det kommer bli så himla roligt. Hon var verkligen jättetrevlig och tillmötesgående. Det här kommer bli kanon, det känner jag på mig. Jag och Hanna fick också beviljat att skriva det vi ville skriva om, så i morgon börjar arbetet med rapporten på allvar. Den här veckan kommer gå fort och jag längtar väldigt mycket till "jullovet" nu. Och ännu mer tills praktiken börjar. Jag kommer alltså spendera tio veckor i Stockholm på en organisation som kommer ge mig så himla mycket möjligheter. Jag svävar på moln.

Nu ska jag läsa igenom lite statistik och rapporter inför i morgon och sen blir det promenad med Hanna. Ett härligt sätt att avsluta en fantastisk dag.

over and out

Måndag morgon

Idag klev jag upp 07.15. Inte illa pinkat va? Jag gick och la mig ganska tidigt igår, så jag orkade upp den här tiden. Nu sitter jag och finslipar uppgiften som ska lämnas in idag och ska väl snart ta en dusch. Om lite drygt en timme ska jag träffa Hanna och förbereda oss lite för introduktionen till Vetenskaplig Rapport som börjar idag. Sen blir det även möte med Ann. Jag hoppas verkligen att jag får ett telefonsamtal idag som säger att jag är beviljad praktikplats, hur bra hade inte det varit liksom? Jag vill gärna ha det klart nu, det är ju snart dags att dra iväg ju. Nä nu kan jag inte sitta här och svamla, måste bli klar med uppgiften innan jag går till Hanna. Jag skriver mer sen.

over and out

Sliten

Idag har jag suttit i skolan med Hanna och Ida ett par timmar och pluggat och även varit en sväng i Birsta. Jag köpte en Lack-hylla, värmeljus och ljuslyktor på Ikea och även en julklapp. Nu har ju sjuk huvudvärk och är jättetrött så jag har faktiskt lagt mig i sängen. Jag ska kolla klart på ett avsnitt av Californication och sen ska jag sova. I morgon bitti har jag tenta och efter det ska jag gå till Clas Ohlson och köpa gipsskruvar så jag kan skruva upp hyllan jag köpte idag. Sen är det ju såklart Idolfinalen som jag inte får missa och så kommer ju mitt snyggo hit i morgon. Fast vilken tid det blir återstår att se.

God natt!
over and out

Timbaland gör det igen!

Jag älskade Timbalands Shockvalue som kom för ett par år sen, och Shockvalue II är lika jävla bra, ursäkta svordomen. Han gör låtar med Katy Perry, Miley Cirus, Daughtry, Justin Timberlake (of course), Jet, OneRepublic, Keri Hilson m. fl. Den finns på spotify, så jag tycker du absolut ska checka in den plattan.

Dagens låt: Timbaland feat Katy Perry - If we ever meet again från "Shockvalue II"

 

over and out


Biotajm!

Ikväll ska jag och Ida gå på bio. Vi har suttit hela dagen och pluggat och flamsat. Det känns riktigt bra inför tentan faktiskt. Ska träffas i morgon också och plugga ett par timmar till tillsammans. Sen ska vi åka en sväng till Ikea.

Min karl ringde mig i förmiddags och tipsade mig om att en organisation skrivit på Twitter att de söker en praktikant efter nyår. Yey! Jag hörde av mig på en gång och de verkar intresserade, så nu håller jag tummarna!

Nu är jag extremt uppspelt och kan nästan inte sitta still. Det är så mycket roligt som händer den här veckan. Nu ska jag göra mig i ordning lite, det är snart dags att gå inåt stan.

over and out

Mörbultad Rockstar en tisdagkväll

Nu är jag trött i skallen vill jag  lova. Jag klev ju upp betydligt mycket tidigare än vad jag ville, men jag har fått saker gjorda idag i alla fall. Jag och Emmelie fixade gästlegen på skolan och sen tog vi med oss Kalle in på stan. Jag handlade klart julklapparna till Ronnie vilket var skönt. Jag hoppas han gillar dom. Nu är det bara ett par julklappar kvar. Funderar även lite smått på att köpa något litet till mina svärföräldrar bara för att dom har varit så himla snälla mot mig under det här halvåret jag och Ronnie varit tillsammans. Jag har mina idéer, så vi får se vad som blir.

I morgon ska vi som sagt plugga hela dagen i skolan, vilket känns både jobbigt och  bra på samma gång. Jag lär mig så himla mycket av att sitta med tjejerna och plugga och gå igenom böckerna och diskutera. Fast det är ju väldigt lång tid vi ska sitta. I sju timmar. Eller ja, sex timmar blir det eftersom att vi ska äta lunch också. I morgon kväll ska jag och Ida gå på bio och se Luftslottet som sprängdes. Den är efterlängtad så det ska bli roligt att se den i morgon. På torsdag planerar jag, Ida och Lina att dra en repa till Birsta och gå på Ikea. Jag ska köpa en Lack-hylla att sätta upp i hallen tänkte jag. Jag hoppas inte storebror Christoffer köper en Lack-hylla till mig i julklapp, även fast jag sa att jag ville ha en. Han har kommit på annat han ska köpa och jag skulle väldigt gärna sätta upp hyllan nu innan helgen och göra lite fint. Det kanske är lika bra att jag ringer morsan i morgon och kollar om Stuff har pratat något om det.

På fredag är det då dags för tenta i Vetenskaplig Metod B. Det är inte en jättestor tenta som det verkar, eftersom att det bara är fem timmar avsatt för den. Mellan klockan åtta och ett. Det är relativ kort tid, och på såna tentor brukar jag vara klar efter en och en halv timme. Sen kommer ju baby! Han tittar väl in här vid tre-snåret på lördagmorgonen packad som en åsna efter en kväll ute med grabbarna haha! Nu ska jag skriva lite på en uppgift och sen lägga mig i sängen och slå på en film. I morgon ska jag möta tjejerna tio i nio.

God natt!
over and out

Jag hatar att kliva upp ur sängen

Det är nog det värsta jag vet. Sova är det bästa jag vet, min säng är så underbart skön. Nu ska jag i alla fall hopp in i duschen och göra mig klar för dagen. Jag och Emmelie ska först på skolan och fixa gästleg till babes kompisar och sen in på stan och köpa julklapp till babe och kanske något mer. Det beror på vad jag hittar. Sen består resten av dagen av plugg. I morgon har Lina bokat ett grupprum på skolan så där ska vi sitta hela dagen och knida geniknölarna. Man måste det om det är tenta på fredag.

Jag såg att förra inlägget jag skrev var intressant för många. Jag hade betydligt fler besökare än vad jag brukar. Jag hoppas ni stannar! Nu måste jag verkligen hoppa in i duschen om jag ska hinna med mig. Ha en bra dag!

over and out

Mina tatueringar

Jag har samlat på mig några tatueringar på de fyra år som gått sedan jag fyllde 18. Här kommer det lite bilder och berättelserna bakom.

Stjärnan i nacken var den första jag gjorde. Den fjärde maj 2006 om jag inte minns fel. Min bästa vän Emmelie ringde till Paul i Härnösand och låtsades vara jag och bokade tid för mig och Cilla som pratat ett tag om att göra var sin tatuering. Så Emmelie gjorde slag i saken och följde sedan med oss när vi skulle göra dom. På den här bilden är den inte klar, men på bilden nedan kan du se hur den ser ut färdig. Den tog 10-15 minuter att göra.

 

Den andra tatueringen jag gjorde gjorde en kär vän på mig. Det var jag och tre grabbar som hängde en kväll och det slutade med en tatuering. Det står "I gave my heart to rock n roll" som kommer från The Sounds låt Rock n Roll. Jag och Emmelie såg dom på Gatufesten i Sundsvall 2006 och jag tyckte det var en utmärkt idé att tatuera in det någonstans. För det stämmer ju. Här är den dock halvklar. Nedan är den helt klar. Den är handpickad och tog sex timmar att göra. Jag är mycket nöjd över den, trots att den är handpickad. Den är gjord med kärlek. Även den är gjord år 2006.

 

Min tredje tatuering gjorde jag hos Ove på Devils Ink i Bollstabruk. Denna är gjord vintern 2006/2007. Det är rosor med en banderoll där det står True love never dies vilket jag tror på. Jag såg en liknande design i en tatueringstidning och bad Emmelie rita en större variant av den åt mig. Denna ska jag bygga på den dagen jag har nog med pengar och göra den till en halvsleeve, alltså så jag är täckt från axeln ner till armbågen. Den här tog upp emot tre timmar att göra.

 

Nummer fyra i ordningen. Denna gjorde jag sensommaren 2007, även den hos Ove i Bollsta. Jag älskar döskallar och har velat ha döskallar på mina fötter sen jag såg att Kelly Osbourne hade det när jag var yngre. Den tog 45 minuter att göra sammanlagt och gjorde förjävla ont. Men det var det värt.

 

Min kära nummer fem. Den här är min favorit. Det är en minnestatuering till min morfar. Det är en solros med hans födelse- och dödsår under. Han var en trädgårdmästare och hjälpte mig plantera solrosor en vår, men han dog innan de han blomma ut. Den tog tre timmar att göra. På bilden under är den nästan klar, det enda som fattas är årtalen under den. Andreas på Chockland i Kramfors gjorde en jättebra jobb med den.

 

Nummer sex. Andreas på Chockland gjorde även denna. Det är en vänskapstatuering men flera innebörder. Jag och min bästa vän Emmelie gjorde en likadan samma dag. Den symboliserar vår vänskap men även kärleken till musik. Den tog 5-10 minuter att göra. Den gjorde vi i slutet på november förra året. Så nu är det över ett år sedan jag gjorde en tatuering sist. Jag har seriös abstinens. Till våren kan jag förhoppningsvis bygga på överarmen.

 

Sammanlagt har jag lagt ut 6000 kronor på mina tatueringar. Jag har fått lite billigare priser på vissa, så egentligen skulle det ha varit kanske 2000 kronor mer.

 

over and out

 

over and out


Förvirrade måndag

Jag har varit helt säker i flera dagars tid att vi skulle träffa Ann, vår programansvarige, i eftermiddag för att prata lite om praktiken och så, men jag hade visst fel. Jag var en vecka för tidig. Det var i alla fall tur att Emmelie ringde och väckte mig idag, annars hade jag nog fortfarande sovit. Jag hade visst stängt av väckarklockan som skulle ha ringt klockan nio. Jag sov så himla skönt i natt och drömde fantastiska drömmar. Fast jag tänker inte berätta vad. I dont like to kiss and tell.

Små saker i vardagen kan påminna mig om hela serier av händelser som jag varit med om. Vissa saker drömmer man tillbaka till och vissa vill man bara vifta bort ur minnet. Ibland undrar jag hur jag har tänkt i vissa situationer. Oftast handlar det om killar jag en gång träffat. Fast jag är ändå på något sätt glad att jag gjort det jag gjort och träffat dom jag träffat för det har tagit mig till dit jag är nu. Jag ångrar ingenting. Man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins. Det är faktiskt sant. Tro inte att jag varit lösaktig i mina dar, för det är verkligen att överdriva. Jag har bara träffat några konstiga killar på senaste tiden. Väldigt konstiga... Men nu har jag mitt på det torra och jag älskar det. Singelträsket är fan ingen hit.

over and out

Kommer inte på någon rubrik

I natt drömde jag att min pojkvän spelade en fotbollsmatch och den slutade 17-4. Idag ringde han efter hans innebandymatch och sa att de vann. Med 17-4. Vilka är chanserna liksom? Det är skrämmande faktiskt. Det känns inte som att det var en ren slump att jag drömde det där, men jag tror inte jag är synsk på långa vägar, trots att min mormor var det.

Ikväll har jag gjort lite nytta i alla fall. Jag har varit och tränat och slitit ut mina kläder ur garderoben och rensat ut en massa. Jag har även städat ur mitt badrum ordentligt. Mer nytta kommer göras under veckan. Ska städa resten av lägenheten och plugga. I morgon ska jag gå in på stan och handla någon julklapp eventuellt.

Min myskvällsoutfit. Hotpants från H&M och Joan Jett tröja som jag vann på Tradera.



Nu ska jag kolla på ett avsnitt till av Californication. Jag är hooked. Det är ju en typisk grabbserie, men eftersom jag mest umgås med grabbar så kanske det inte är så konstigt att jag gillar den. Och nej, jag är inte en lesbisk pojkflicka.

over and out

Sunday bloody sunday

Gårdagen blev ganska lugn ändå, trots alkohol var inblandat. Jag gick till Lina vi sju och drack ett glas vin och en öl under loppet av 4 timmar kanske. Jag hann även med att gå upp till Andreas i ettan och hälsa på diverse grabbar som spelade Fifa 10. Inte lika intressant som Linas förkrök. Jag gick dock aldrig med på krogen eftersom att jag hade SJUKT ont i benen av min jävla ischias, så jag gick upp och la mig i sängen och tog en alvedon. Så fort jag ställde ner vattenglaset fick jag panik." Tänk om  man inte kan ta en alvedon när man druckit alkhol?" var min tanke. Ringde Emmelie ett par gånger men fick inget svar, så jag fick skicka ett sms och väcka min kära mamma. Efter ett par lugnande sms kunde jag äntligen somna.

Idag då? Jo, jag vaknade för en stund sen efter en god natts sömn med väldigt konstiga drömmar som valigt. Dagen måste spenderas med näsan i skolböckerna, på gymmet och med dammvippa och skurmopp i mina händer. Punkt slut. Jag kanske kan lägga upp en bild senare ikväll så ni får se hur julfint jag har fått det. Nu ska jag i alla fall ringa mamma innan jag gör något annat.

over and out

Lördag

Härliga lördag eller tråkiga lördag? Jag är rastlös och vill göra nånting. Jag har till och med tittat på tåg och bussbiljetter till Stockholm. Men jag har så lite pengar kvar, så jag har inte råd att åka. Även fast jag har tid. Jag skulle kunna åka idag och stanna till tisdag. Jag skulle få umgås med min kärlek. Nu ska jag stänga ner alla flikar i Firefox som har med resa att göra, jag får bara mer ångest och saknar honom ännu mer.

Jag gick in på Idols hemsida för ett tag sen för att se några klipp igen, och kom då över en spotifyplaylist som Calle lagt upp. Helt okej var den, men inte så mycket mer än så. Här har ni den. Nu har jag sagt i en timme att jag ska kliva upp ur sängen och äta frukost. Kanske dags att göra det också. Sen måste jag försöka få tag på Kalle och se om jag kan få tillbaka min dammsugare. Det är verkligen dags för städning.

Igår fick jag hem mitt Mötley Crüelinne som jag vann på tradera tidigare i veckan. Det är en t-shirt som tjejen jag köpte det av har sytt om, och det satt riktigt bra. Härligt! Nej Elin! Sluta snacka en massa skit och ät frukost!

Vi hörs sen.

over and out

Rekommendation: Dirty Passion

Jag sitter nu och lyssnar på Dirty Passion på deras Myspacesida och kom på att jag lovat att det skulle komma rekommendationer om osignade band. Så här har ni den första!

Dirty Passion är ett band som bildades år 2006 med basen i Malmö av Emil Ekbladh (sång), Christopher Olsson (gitarr), Björn Wilander (bas) och Markus Winberg (trummor). De är influerade av 70 och 80 talsrocken och spelar sina egna låtar. Sen starten 2006 har de klättrat upp på karriärstegen snabbt. De har arbetat intensivt med att turnera och spela in låtar och har skaffat sig en stor skara fans och inte bara i Sverige. De har haft spelningar på Mejeriet i Lund, Vinylbaren KB i Malmö, Sticky Fingers i Göteborg (där många stora band spelat ett flertal gånger), The Rock i Köpenhamn, Danmark och Matrix, Bochum, Tyskland för att nämna några.

I början på 2010 är det dags för grabbarna att dra ut på Europaturné som support till Faster Pussycat och Enuff Z'Nuff. De kommer besöka bland annat Rom, Paris, Barcelona, Trollhättan, London, Pisa, Olso och Stockholm. Turnéplanen finns på deras hemsida. Jag kommer finnas på plats på deras spelning på Harry B James i Stocholm den 31a januari, jag hoppas vi ses där!

De har även en musikvideo på gång med nya låten D.O.A så håll utkik! Den kommer inom en snar framtid.
Besök gärna deras Myspace och lyssna på deras grymma låtar, ni kommer inte bli besvikna.

 

Christopher, Emil, Björn och Markus

over and out


Härliga fredag!

Nu är det äntligen fredag, och tentan är inlämnad. Jag ska snart laga en sen lunch/tidig middag och lite senare bär det av till gymmet.

 

Jag tänkte visa er att jag äntligen fått upp tavlorna som Emmelie målat åt mig. Älskade Debbie Harry och Angus Young. Inte illa pinkat va?

 

Nu känns det inte lika naket längre. Det enda som fattas nu är två väggupphängningar till mina gitarrer. Frågan är bara var jag ska få plats med dom någonstans. En kompis till mig säljer även sin Lack-tvbänk, precis en sån som jag tittat på på Ikea. Ny kostar den nästan 500 spänn om jag inte missminner mig, men Macke säljer den för enbart 150. Här ska det ske förändring!

 

Jag ska eventuellt orka julstäda sen, men det återstår att se. Om inte annat så har jag hela helgen på mig. Idag har jag även försökt få tag på min kvartersvärd, men han verkar vara omöjlig att nå, så jag får helt enkelt vara utan förråd den här helgen också. Nu ska jag titta på nyaste avsnittet av Glee innan jag ska fixa käk. Hoppas ni har en bra dag!

 

over and out

Snart helg

Helgen böjar närma sig igen, tack och lov! Den här veckan har varit... Ja. Vad har den varit? Lika jobbig som alla andra. Det tär på mig psykiskt. Nu är i alla fall hemtentan avklarad, ska lämna in den i morgon bitti. Då är det bara tentan i Metod B kvar. Jag är faktiskt inte nervös, tro det eller ej. Jag har pluggat betydligt mer till den här kursen än någon annan, och jag har en vecka kvar på mig dessutom. På onsdag ska jag träffa de tre andra tjejerna som jag har en studiegrupp med och plugga hela dagen i skolan och gå igenom alla böcker och anteckningar från föreläsningar.

Den här helgen blir otroligt lugn. Jag ska stänga in mig i min lägenhet och njuta av tystnaden. Jag ska plugga och städa och SOVA och även träna. När jag är hemma i lägenheten älskar jag att vara själv. Att kunna lyssna på vilken musik som helst och hur högt som helst, sjunga, titta på vilka filmer och serier jag vill utan att någon klagar. Jag behöver den tiden för mig själv ibland. Men så fort jag går utanför lägenheten gillar jag inte alls lika mycket att vara ensam.

Jag längtar tills nästa helg. Då kommer min kärlek hit. Fast denna gången kommer han inte för att umgås med mig, enbart. Han ska ha reunion med sina grabbar så dom ska ut och festa, men han ska i alla fall sova hos mig. Den helgen är det pubtömning på Kårhuset så då ska jag dit med Emmelie och kolla när Grand Nation spelar och halva Kramfors kommer invadera stället. Kärleken och hans polare ska även vara där, så jag tror det kommer bli en grym kväll.

Nu ska jag återgå till att göra ingenting i min stökiga lägenhet och förhoppningsvis somna snart.

over and out

Jobbig tid

Just nu har jag väldigt mycket som pågår runt omkring. Jag läser en jobbig kurs, Metod B och ska samtidigt söka praktikplats, skriva en hemtenta, storstäda och ja... You name it! Nu har jag i alla fall skrivit ett personligt brev och fixat lite med mitt CV och hoppas att Live Nation nappar på det. Skulle vara otroligt skönt om jag slapp söka några andra.

Jag har hittat en serie som gör mig jätteglad. Glee. Den handlar om ett high-school i Ohio och deras kör. De sjunger så himla bra och jag blir jätteglad. Man blir väldigt glad av att sjunga. Här är dett klipp från första avsnittet när de sjunger min favoritlåt Dont stop believing med Journey. Den hjälper mig lite nu när det är jobbigt. Dont stop believing.

Nu är videon dock spegelvänd, men det spelar ingen roll. De sjunger lika vackert ändå.

 

over and out


RSS 2.0