Day 21 - your day

När jag ändå håller på kan jag posta ett inlägg till. Denna dagen var även speciell så varför inte berätta om den då? Det är min mammas födelsedag idag och jag är hemma och firar henne. Grejen är att hon inte visste om att jag skulle komma hem. Jag har planerat i ett par veckors tid att jag skulle åka hem och överraska henne and so I did. Jag ringde henne igår och kollade vad hon hade för planer för dagen så jag kunde bestämma vilken tid jag skulle åka. Jag kommer fram till Kramfors strax efter lunch och går direkt och handlar bakelser på ett av stans konditorier och mat så jag kan laga något gott till middag. När hon kommer hem kliver jag ut i hallen och hon blir chockad över att se mig hemma och blev självklart jätteglad. Vi åt middag och drack vin, fikade och pratade länge. En väldigt bra dag måste jag säga. Grattis på födelsedagen mamma!

over and out,
Rockstar

Day 20 - a picture you can't take your eyes off

Jag har ingen bild som jag fastnat för så ordentligt att jag kollar på ofta, men det finns en bild som jag blir glad av och det är en bild på mig och kompis Dennis från sommaren 2009 hemma i Kramfors. Det var en bra sommar och jag saknar somrarna i Kramfors ibland.

 

over and out,

Rockstar


Day 19 - your favorite dress

Mina favoriter varierar och så är det även i detta fallet. Förra veckan hittade jag en klänning på H&M som ropade mitt namn och fick följa med. Denna fantastiska spetsklänning. Perfekt för både vardag och fest. Man kan använda den till allt. I love it!over and out,
Rockstar

Day 18 - something you regret

Lika bra att avverka minst en till innan läggdags i alla fall. Denna gången ska jag berätta om något jag ångrar. Då kommer ni blesvikna, för jag ångrar inget jag har gjort. Varför ångra när man kan lära sig av sina misstag? Det är ingen mening att ångra saker man gjort, för man kan inte göra om det. Gjort är gjort, så lär av det istället! Mina "misstag" har gjort mig till den jag är idag och hade jag gjort annorlunda någon gång i mitt liv hade jag inte varit där jag är idag. Jag hade kunnat gjort något helt annat med mitt liv och varit någon helt annan stans. Just nu trivs jag fantastiskt bra.

 

over and out,

Rockstar


Leopard.

Jag längtar tills det är så varmt att man kan gå med skor med öppen tå. Jag saknar mina leopardisar. Denna sommar slipper folk se min blåa tå som jag fått efter en veckas skidåkning i Sälen. Gladiatorsandaler är fixade, svart långkjol är fixad, korta toppar är fixade, jeansshorts lika så. Jag är så redo för sommaren.


Day 17 - the boy of your dreams

Det kan väl tyckas klyschigt att säga att pojkvännen är mannen jag drömt om, men jag kan ju heller inte säga att någon annan är det haha! Självklart är min karl det jag drömt om. Han är fantastisk på alla sätt och vis. Vi tänker lika, har samma värderingar och i stort sett samma humor. Han får mig att alltid att skratta oavsett hur arg, ledsen eller irriterad jag är. Jag kan vara mig själv utan att han tittar konstigt på mig när drar dåliga skämt eller när jag är sunkigare än sunkigast. Sen att han har grymma vänner och en fantastisk familj gör det ju självklart lite bättre. I juni flyttar jag ner till mannen i mina drömmar och lever lycklig i alla mina dagar.

Jag lyckas dessvärre inte spara ner någon snygg bild på honom från Facebook, så det får bli utan bild denna gången också.

over and out,
Rockstar

Day 16 - the perfect day

Nu har jag hittat en annan liknande lista som är mycket roligare för mig, så nu måste jag skynda på denna lista så den blir klar snart. Nu ska jag i alla fall försöka berätta om den perfekta dagen. För det första så är sovmorgon guld, då jag verkligen älskar att sova. Det är jobbigt att behöva kliva upp när en väckerklocka ringer kl sju på morgonen. Sen finns det massor av saker som jag älskar att göra som skulle göra min dag fantastisk. Mat och sömn är mina favoriter, precis som Skalman. God mat och god öl i goda vänners lag slår alltid högt. Sen är det ju alltid roligt om man lyckas klämma in lite livemusik där också.

over and out,
Rockstar

Day 15 - your favorite blog

Mina favoritbloggar varierar från dag till dag och jag läser väldigt många olika typer av bloggar. Jag läser dagligen Blondinbella, Kenza, Anna Hibbs, Michaela Forni, Foki, Maria Montazami, Sara Montazami m. fl. Men som många vet om så älskar jag mat och bakning, så jag smiter in på såna bloggar ibland. Den här bloggen är fantastiskt inspirerande, både när det gäller mat och bakning. Och hon har dessutom nyss blivit mamma!

over and out,
Rockstar

RSS 2.0