Välkomna åter!

Jag har suttit fast med diverse saker på sistone, vilket tyvärr gjort att bloggen blivit lidande. Så vad har då hänt sen sist jag skrev? Jag har skrivit en tenta, ett case, Mr X var här över helgen som var och nu till helgen händer det grejer! I morgon kommer min kära mor ner och vi ska åka ut till Ikea och handla persienn och kanske lite andra fina saker till min lägenhet, sen åker jag och Emmelie med henne till Älandsbro där Emmelies bror Mathias med familj bor. Mathias fyller nämligen 30 på söndag, så han ska ha ett litet party, AND IM INVITED! Det ska bli riktigt roligt. I morgon ska jag leka massor med deras två små pojkar har jag bestämt. Vare sig de vill eller inte!

I måndags hade jag det väldigt trevligt. Jag gick in till stan med Emmelie, Palle och Kalle och handlade mat och tog en ganska lång fika på Barista.

Kalle tyckte det var gott med kaffe

 

Mina små mongolider

Just nu har jag ett litet dilemma... Snön ligger vit ute på marken, jag har nog downat 3 liter julmust den här veckan och folk börjar sätta upp julbelysning på deras hus och i deras trädgårdar. Är det då okej för mig att börja lyssna på julmusik? Jag tänkte nämligen städa lite här eftersom att mamma kommer i morgon och då måste jag ha musik. Just nu lyssnar jag på The Pogues - Fairytale of New York, fast den klassar jag inte riktigt 100 procentigt som en jullåt. Det kanske blir roligare att städa om man "Julstädar"? Det återstår att se...

 

Dagens låt: The Pogues - Fairytale of New York från "The Best Of The Pogues"

 

over and out


RSS 2.0