Freedom Rock!

Nu har äntligen H.e.a.ts nya platta kommit upp på Spotify så därför tänkte jag dela med mig av den. Den är helt fantastisk. Det är svårt att välja en favorit bland låtarna, men mina favoriter är We're gonna make it til the end, I cant look the other way, Beg beg beg, Stay, Cast away och High on love.

H.e.a.t - Freedom Rockover and out,
Rockstar

Friday!

Om en timme ska jag vara i skolan för en snabb träff med Lina och Ida, sen ska jag hem och tvätta. Inte det roligaste fredagsgörat kanske, men det måste bli gjort. Än så länge är det inget solningsväder, så jag kan tvätta utan att få ångest. Ikväll är det dags för sittning med min studentförening Committ med tema Mad Men. Vid tre ska jag över till Ida och börja fixa till oss. Håret kommer ta tid att göra, så det är lika bra att vara ute i god tid.

Have a nice day!

over and out,
Rockstar

Panik

Snart börjar alla sommarens bravader, och jag har lite panikångest måste jag medge. Jag har tänkt på packningen inför Sweden Rock Festival i evigheter nu. Det värsta är att jag måste packa en liten väska och ta med till Sthlm nästa vecka. Den ska innehålla kläder och lite annat smått och gott som jag kommer behöva använda veckan efter Sweden Rock Festival när jag ska gå på World Public Relations Forum. Att jag måste tänkta och packa inför sådant som händer flera veckor framöver ger mig panik. Det får inte vara vilka kläder som helst heller...

Sen är ju inte SRF-packningen så himla lätt heller. Nästan en hel vecka i tält, med förhoppningsvis jättevarmt väder om dagarna och skitkallt om nätterna. Och kanske lite regn. Det är så mycket som måste fixas och trixas, jag måste planera allt i helgen helt enkelt.

over and out,
Rockstar

Min vanliga tur...

Jahapp, då har min dator pajjat också. Hårddisken kraschade så jag måste med andra ord åka och köpa en ny. Men vi får väl se när det blir. Jag ska dra med mig Emmelies karl eftersom att jag inte kan så mycket om datorer. Förhoppningsvis är den up and running igen någon gång under veckan. Tills dess blir det ganska tomt här på bloggen, men det får ni stå ut med. Jag kan inte trolla, tyvärr.

over and out,
Rockstar

Wednesday

Då var det redan onsdag. Veckorna rusar förbi. Snart bara fyra veckor kvar tills jag har "sommarlov". Då ska jag ju i och för sig plugga, men jag kommer ligga ute i gräset så fort jag får chansen och lapa sol. Böckerna kan ju följa med ut! Klockan tre (!) har jag föreläsning på skolan och efter det ska jag försöka komma igång med pluggandet och även packa lite. Jag åker hem till Kramfors i morgon och stannar ett par dagar. Min mamma ringde i panik, så jag ska åka hem och fixa håret på henne med lite slingor. Återkommer dock till Sundsvall på lördag som det verkar. Jag skulle vilja gå ut på krogen och träffa Micke som är hemma på besök över helgen, men vi får se hur det blir med den saken.

Jag är sjukt less på att vara utan kamera. Köpte en av Micke lagomt till Sweden Rock Festival förra året, men den la av i höstas. Så nu står jag här helt utan kamera inför den bästa sommaren ever. SUCK...

over and out,
Rockstar

Härligt!

Trots att det har regnat idag så är jag faktiskt på riktigt bra humör nu. Jag kom in på sommarkurserna jag vill läsa och har nu ansökt om CSN. Den här sommaren kommer bli legendarisk. Den sista sommaren som student och jag ska slippa jobba. Jag kommer åka land och rike runt. Sweden Rock Festival, World Public Relations Forum 2010 i Stockholm, Hovefestivalen i södra Norge, släktträff i Kalix, you name it! Och jag behöver inte känna mig hindrad på grund av ett jobb. Det enda som fattas nu är det härliga vårvädret. Det snöade visst hemma idag, och det är början på maj. Vid det här laget brukar det vara fint väder och ganska varmt. Jag antar det får vänta ett tag till.

Här är ett par bilder som jag inte orkat lägga upp innan.

Svärföräldrarnas blinda katt Dizzie hittade en lite koja

 

Ozzie är en av dom keligaste katterna ever

 

Fredde råkade snubbla lite fel och hamnade i kartongen mitt under karlns flyttstök. Gud vad jag önskar att jag hade det på film.

 

over and out,

Rockstar


F*cking j*vla sk*t.

Jag är less. Jag kan inte sova. Jag har ont i huvudet. Jag skulle vilja slå någon. Just nu är jag allmänt irriterad. Jag kom att tänka på den där idioten på våningen ovanför som tycker om att snacka skit om folk. Speciellt dom hon inte känner och inte pratat med ens en gång. Det gör mig väldigt irriterad. Det är såna människor jag skulle vilja möblera om ansiktet på. Måtte jag vakna på rätt sida i morgon...

over and f*cking out,
Rockstar

Förlåt

Jag har varit väldigt dålig på att blogga senaste veckan. Förra helgen hade jag dock en väldigt bra ursäkt. Från lördag morgon till tisdagkväll var jag utan internet. Jag  var nere i Sthlm och hjälpte min karl att flytta, och det finns ju såklart inget internet i lägenheten när man flyttar in. Dagarna sen jag kom hem från Sthlm har jag dock bara varit lat. Jag har inte alls gjort mycket. Mest legat i sängen och plöjt ett par säsonger av Entourage. Nu måste jag dessvärre lägga mig och försöka sova, i morgon börjar en ny, tung kurs. Den sista för det här läsåret.

over and out,
Rockstar

RSS 2.0