OK PEOPLE!

Its offical. Erik Grönwall är Heats nya sångare. Det här kommer bli fantastiskt. Jag är helt övertygad.

 

Här är dom. HEAT.

over and out,

Rockstar


about: blank

I hope you find it, what you're looking for

over and out,
Rockstar

Sonisphere

Vad ska man säga? Jag är överlycklig och nöjd. Iggy Pop och Mötley crüe var de enda banden jag såg, eftersom regnet stod som spön i backen och jag blev genomblöt på lite drygt en timme. Hamnade i Väsby-bussen med lite diverse folk mellan Iggy och Mötley. När jag, Jonas och Mandy skulle gå in på området och se Mötley var det en snubbe som tyckte det var en jättebra idé att hoppa i lervällingen precis bredvid mig så jag hade lera upp till midjan. Mysigt värre. Hela festivalen var ett enda stort gyttjebad. Jag har fortfarande inte lyckats göra ren bootsen, även fast jag duschade av mig med kläder och boots på när jag kom hem. Men Mötley var helt jävla fantastiska. Det går liksom inte att beskriva känslan när man står där med bra många tusen andra och sjunger med till Girls girls girls, Dr Feelgood och Motherfucker of the year.

Mandys och mina fötter. Grisigt och gött.

 

Over and out,

Rockstar
I love rock n roll

Yeah, thats right. Just nu gör jag allt som jag INTE borde göra. Jag dricker öl, lyssnar på musik, kollar på film, spelar gitarr med mera med mera. Fast jag borde plugga. Jag börjar få ordentlig ångest nu. Men jag klarar det. Jag vet att jag klarar det. Im kinda fantastic.

Jag är riktigt taggad över vad helgen har att erbjuda måste jag säga. I morgon blir det Kungsträdgården för att se Crash Diet, Bullet och Casablanca tillsammans med en hop med vänner och på lördag är det Sonisphere. SONISPHERE. Mötley fucking crüe. Alice Cooper, Iggy Pop, Iron Maiden. Det kommer bli bästa helgen i historien. Det är såna här gånger jag önskar att jag hade en kamera. Eller en bättre kamera på mobilen. Det kommer vara The Rockstar i sitt esse.

Bra låt, cool tjej.

over and out,
Rockstar

HELL YEAH!

Jag kan inte beskriva hur jävla exalterad jag är. Jag kommer skrika, sjunga och antagligen gråta av lycka. I will have the time of my life.

 

over and out,

Rockstar


The Runaways

Måste ju tipsa om världens första tjejrockband, för er som aldrig hört eller hört talas om The Runaways. De bildades 1975 av Joan Jett på gitarr och Sandy West på trummor. De rekryterade Lita Ford på gitarr, Jackie Fox på bas och till slut Cherie Currie på sång. De var då 16 år gamla. Ett år senare fick gick deras första LP in på LP-listan i USA. Jackie hoppade av och ersattes av Vicki Blue. 1977 hoppade Cherie Currie av och bandet upplöstes 1979. Efter det påbörjade Joan Jett och Lita Ford solokarriärer.

Sandy, Jackie, Cherie, Lita och Joan

 

Dakota Fanning som Cherie Currie och Kristen Stewart som Joan Jett i nya filmen The Runaways.

Spellista för Spotify

 

over and out,
Rockstar

RSS 2.0