Det var tamejfan droppen.

Jag förstår inte hur människor tänker. Det är bortom mitt förstånd hur mycket skit folk kan snacka. Jag har älskat Kramfors en gång i tiden men hade inte min kära mor bott kvar där så skulle jag aldrig åka tillbaka. Jag flyttade därifrån för att jag kvävdes. Jag hade sån fruktansvärd ångest den sista tiden jag bodde där, för att folk rent ut sagt är dumma i huvudet. Nu kommer säkert folk tycka att jag är någon typ av snobb och att jag inte fattar nånting bara för att jag flyttade, men prova själv att flytta till en annan stad med nya människor och åk sen tillbaka till Kramfors så ska ni få se. Inskränkta idioter som inte gör annat än att supa skallen av sig, flasha vem som byggt mest muskler senaste månaden eller springer runt och är emo. JAG ORKAR INTE MER. Väx upp, skaffa er ett eget liv istället för att lägga er i andras. Jag kommer aldrig mer gå ut i Kramfors. Jag kommer åka hem och hälsa på morsan och de typ två kompisar jag har kvar här, men thats it. Jag tänker inte utsätta mig för det längre. Vill ni leka Big Brother deluxe, gör det. Men det är slut med det för mig nu. Aldrig mer.

over and out,
Rockstar

I am wonderful

Pjuh. Jag har tagit examen. Tre års slit på universitet, och nu är jag äntligen färdig. Det är verkligen blandade känslor. Jag ska nu få någon sorts ordning på mitt liv, flytta till en ny stad, jobba/göra praktik. Jag mådde sjukt bra idag när jag fått mitt diplom och poserar med klassen för fotografering men när jag kom hem insåg jag att jag just nu är arbetslös. WTF?! Jag har aldrig varit arbetslös. Jag har alltid haft en sysselsättning, antingen jobb eller plugg. Jag får ångest att jag är typ pank och har ingen inkomst i sommar. Jag kollar dagligen runt efter något form av jobb över sommaren, men ingen lycka. Det senaste sökta jobbet var på en resebyrå som specialiserar sig på länderna i och runt Asien. Dessvärre är jag inte speciellt berest och det stod inte heller vad jobbet gick ut på, men just nu tar jag vad som helst bara jag får en inkomst.

Nu står packning på schemat. I morgon drar jag iväg till Tallinn över helgen och på tisdag går bilen till Sweden Rock Festival! Dessvärre verkar det inte bli så bra väder på något av ställena. Typiskt.

over and out,
Rockstar

RSS 2.0