Bara för att jag gillar såna här.

Du heter: Elin Persson

Smeknamn: Persson. Så roligt är det när man har en kort namn.

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Det är olika.

Beroende av:

Musik.

Vad tror folk om dig?

En del bra hoppas jag. Och en del ogillar mig, men har ingen riktig anledning. Avundsjuka I guess.

Stämmer det?

Jag är en snäll och glad människa. Skulle inte göra en fluga förnär om de inte inte förtjänar det. Oftast (läs: typ jämt) är jag för snäll och håller tyst om någon gjort något fel eller är dum.

Vad får du oftast komplimanger för?

Mina ögon.

Hur imponerar man på dig?

Man är sig själv. Jag brukar lätt falla för såna som spelar gitarr.

Brukar du skratta för dig själv?

Haha ja. Alldeles för ofta. Men det är roligt det med.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

"Bra. Vart fan rädd där. :P"

Var bor du?

Sundsvall

Trivs du där?

Ja. Fast inte lika bra som i Stockholm.

Har du haft sex idag:

Nej, tyvärr.

Hur svarar du i mobilen:

ja?, nej?, yo, Elin. Beror på vem som ringer.

Vem ringde du senast?:

Emmelie

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

Det var ett tag sen, så jag kommer inte ihåg faktiskt.

Antal timmar sömn inatt:

Typ 10 skulle jag tro.

Sov du ensam:

Ja.

Brukar du komma i tid:

Ja. Jag hatar att vara försenad. Det är det något av det värsta jag vet.

Hur känner du dig nu:

Exalterad, överlycklig.

Vanligaste färg på dina kläder:

Svart

Vad tycker du om fötter:

Kan man tycka något positivt om fötter? I och för sig, dom som tänder på fötter tycker väl det. Men jag tycker dom är lite småäckliga.

Vad saknar du:

Det är mycket jag saknar.

Hade du en bra kväll igår:

Ja, kan väl inte påstå annat. Grogg hos grannen, film m.m

Favorit dryck på morgonen:

Det varierar. Kaffe är ju alltid gott, men det är sällan man orkar ställa sig och fixa det.

När brukar du oftast gå och lägga dig:

Det är väldigt olika. Men jag tror det oftast blir vid tolv-ett.

Är du blyg?:

Ja. Det är sällan jag verkligen vågar ta för mig.

Sysslar du med någon idrott:

Inte just nu. Men har tävlat i bugg i 12 år, friidrottat lite, simmat lite. Lite diverse.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Attraktion vid första ögonkastet.

Har du spytt offentligt:

Haha ja. Och när och hur ska vi verkligen inte tala om.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

Ha sex, vad annars?

Är du nöjd med ditt liv:

Ja, det måste jag säga. Klart att vissa saker skulle kunna vara bättre, men jag ska verkligen inte klaga. Jag mår bra och jag har roligt. Det negativa tänker jag sällan på.

Är du bortskämd:

Verkligen inte. Eller... Jag skämmer bort mig själv så jag inte har råd att äta ibland, men jag har aldrig tagit något eller någon för given.

Vad gör du i morgon:

Pluggar är väl tanken. Och planera det som är kvar av sommaren innan det är dags för skolstart.

Vad är det värsta du vet?:

Spindlar.

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

Ja jag har bra vänner. Dom som inte är bra märker man ganska fort.

Vad är det finaste du fått?:

Kärlek. Från vänner, familj och pojkvän.

En speciell dag du minns:

6e juni, 2009.

Du samlar på:

LP-skivor.

Vem ringer du när du är arg/ledsen:

Det beror på vad jag är arg/ledsen för. Vänner, pojkvän och mamma brukar få turas om att få arga/ledsna samtal från mig.

När grät du senast:

För lite drygt en vecka sen när jag skulle åka från Stockholm.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Betala av min skuld till mamma, säga upp studielånet hos CSN, shoppa, resa. Kanske köpa mig en ny förstärkare och en till elgitarr.

Vill du gifta dig:

Ja verkligen.

Vill du ha barn:

Ja, en dag vill jag det. Men inte än.

Är du musikalisk?:

Ja det tycker jag. Har väldigt lätt för att lära mig spela intrument och är väl inte så jävla dålig på att sjunga heller.

Vad dricker du helst när du är törstig:

Vatten.

Bor dina föräldrar tillsammans:

Nej. Farsan har jag ingen kontakt med idag. Trots att vi bara bor en timme från varandra.

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

Ja, alldeles för många gånger.

Biter du på naglarna:

Har gjort, men det är slut med det.

 

over and out,

Rockstar


Hur Rockstar är mitt liv, egentligen?

Jag sippar på hett kaffe, jag har på mig mysbyxor och tshirt och jag pluggar. En lördagkväll strax efter klockan 19. Nu är det ju faktiskt såhär att jag sitter i skogen. Eller ja... Kramfors. Nästan skogen. Alla mina polers har åkt till Sollefteå på Laxfestivalen (Dont ask). Därför har jag valt att stanna hemma med mamma. Av någon anledning lyssnar jag på crappy musik också (igen, DONT ASK!). Nu ska vi inte glömma att Rockstar är mitt alter ego, för jag är ingen riktig rockstar. Jag beter mig bara som en för det mesta. Man måste ju få drömma, eller hur?

Något annat jag kommit på. Jag måste fixa min dator så fort jag kommit tillbaka till Sundsvall. Jag hatar att vara utan dator. Jag har alltid min rutin att sitta framför Facebook och bloggar och äta slafsit fyllekäk på helgerna. Det är en bonus om man lyckas knåpa ihop några rader med vad som hänt och inte hänt samma kväll. Den rutinen har totalt rubbats nu. Fast helst av allt skulle jag vilja ha en Macbook. Kan någon vänlig själ skänka lite pengar till mig? Eller så börjar helt enkelt sälja mina använda trosor till såna män som tycker sånt är hett. Ja, sånt händer faktiskt. Jag läste om det i en tidning för inte så längesen. Usch vad äckligt. Alltså, hon får väl sälja dom om hon vill, men fan vilka sjuka karlar det finns där ute. Jag kräks lite i munnen bara jag tänker på det.

Jag och min mindre intellektuella vän Dennis.


over and out,
Rockstar

I love...

Cats.

 

over and out,
Rockstar

Bruksbacken.

Jag har galna vänner.

 

over and out,

Rockstar


The Rockstar lämnar landet.

Nejdå, jag skämtar bara. Men jag lämnar Norrland för en snabbvisit till Stockholm. Det var längesen jag var där och idag åker karln hem, så då tänkte jag att varför följer jag inte med? Sagt och gjort, om en timme går helvetesbussen. Jag är inte van att åka buss härifrån, så det kommer ta lite drygt sju timmar och jag är van fyra och en halv. Tur att jag har sällskap i alla fall. Ta hand om er så hörs vi!

over and out,
Rockstar

Snartsnartsnart!

Om en halvtimme är karln min här. Då ska jag möta han vid bussen inne i "stan". Det var ett år sen han var hit sist, så det var verkligen på tiden.

over and out,
Rockstar

Bilder från släktträffen

Kusinerna i släkten Wass. Lars, Micke, Lena, mamma, Daniel, Kristina, Susanne, Rakel, Carina, Monika och Sylvia. Det fattas sex kusiner på bilden. En kom senare och fem kunde inte närvara alls.

 

Min mormors syster Grethel och hennes man Gunnar. Dom två från mammas släkt som jag träffat mest under min uppväxt. Dom är fantastiska.


Jag och brorsan dansade lite.

 

Tre av mormors elva syskon. Tre av dom dog som barn och mormor och en av hennes bröder gick bort för några år sedan. De andra är vid liv och utspridda över landet.

 

I Ullånger på vägen hem. Christoffer skulle med en buss och vi blev lite tidiga. Så vi spelade en omgång Yatzy och jag vann.

 

over and out,

Rockstar

 

 


Hemma

Nu har vi kommit hem efter en snabbvisit i Kalix. Det var roligt att träffa alla dom som mamma pratat så mycket om under min uppväxt. Det var trevligt och väldigt mycket skratt. Jag har träningsvärk i magen idag. Jag håller just nu i skrivande stund lägga över bilderna på datorn, så jag slänger väl upp ett par stycken här sen.

I morgon är det en ny vecka. Karln kommer antagligen hit i morgon och stannar ett par dagar, annars har jag inget planerat. Ligga ute i solen och rulla tummarna eller något. Han fyller år på fredag, men som det verkar så blir han inte kvar så länge. Vi får fira han utan att han är här eller något.

over and out,
The Rockstar

Kramfors

I'm back home. Just nu tuggar jag på en macka och sörplar på Trocadero, men ska strax dra på mig bikinin och lägga mig ute i gräset. Måste passa på så länge solen skiner. I eftermiddag kommer min yngre storebror hem. Han träffar jag typ två ggr om året nu för tiden. Även fast han bor i Sthlm. Det ska bli roligt. På fredag kväll kommer äldsta storebror hem och på lördag morgon åker vi till Kalix. Det är dags för släktträff. De som träffat mig som liten kommer få en smärre chock när de ser mig nu. Men de flesta har jag inte träffat alls, och en hel del har morsan inte träffat sen hon var liten. Morsans kamera får följa med, så det kommer komma bilder sen.

Jag fick höra en lite tråkig nyhet när jag klev upp i morse. Min farmors man (inte min riktiga farfar) har avlidit. Jag kan inte säga att jag bryr mig om honom för han har aldrig varit en del av mitt liv, men jag tycker synd om farmor som nu bor ensam i sitt hus i Näsåker. Det värsta med allt är att jag får reda på det genom att morsan läst tidningen, inte att min pappa ringt och berättat. Vilken skräll...

over and out

Gnuggar och gnor

Trots fint väder så är jag inomhus och städar. Känns inte helt okej, men min äldsta brors flickvän ska låna min lägenhet över helgen och jag åker hem till morsan ikväll. Jag trodde det skulle gå ganska fort att göra klart det sista, men nu har jag varit uppe i 2 timmar och är inte klar än. Nu tänkte jag gå upp på Frendo och köpa frukost. Frendofrukost.

Dagens låt: Robyn - Dancing on my own från "Body talk pt. 1"

over and out

Nöjd

Jag måste säga att jag är ganska nöjd med livet just nu. I alla fall för stunden. Klart att det alltid finns saker som drar ner ens humör ibland, men just nu tänker jag framåt. Jag har haft en bra dag, trots att jag nästan flytit bort i den här värmen. Jag har påbörjat ett projekt som jag inte kan berätta något om förrän det är klart om ett par veckor. Jag har fått tips och inspiration så jag hoppas att det går som jag vill och att det uppskattas.

Om ett par veckor kommer jag äntligen få plåta nya bilder. Är man utan kamera så händer det att profilbilden på FB blir lite för gammal, men nu har jag snackat med en bekant som ska få plåta mig och jag är väldigt förväntansfull. Det kommer bli så himla roligt och bilderna kommer bli fantastiska, han kan det där med att kameror.

Sen måste jag även säga att jag skäms lite över mig själv. I början av juni var jag nere i Sthlm ett bra tag, och en dag hittade jag och Micke en musikaffär på Söder. Jag köpte två LP-skivor, en Blondie och en Joan Jett and the Blackhearts, men jag har fortfarande inte lyssnat på dom. Jag hittade dom idag bland massa kläder i en resväska. Skäms!

over and out

Jag lever

Senaste

Låt du hörde: Slash feat Ozzy Osbourne - Crucify the dead

Film du såg: Oj, jag vet inte när jag såg en film sist. Måste ha varit Remember me nån gång före midsommar.

Mat du åt: Räknas Plopp och isglass?

Kram: Emmelie

Puss: Min man såklart

Känslan: Ångest

Resa: Igår kväll kom jag hem efter en vecka i södra Norge, Hovefestivalen

Glädje: Måste ha varit när jag pratade med karln tidigare idag

Dröm: Återigen, flygplan. Typ det enda jag drömde om under festivalen i Norge. Man såg massor med flygplan varje dag, inklusive stridsflygplan. Det var tufft.

Person du träffade: Kassörskan på Frendo

Personen du pratade i telefon med: Ida

Personen du fick sms av: Storebror Christoffer

Gången du åt 7-eleven korv: Har aldrig gjort

Gången du var utomhus: För några timmar sedan

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Det är bra längesen. Något år sedan eller så

Saken du köpte: En födelsedagspresent till karln, han fyller snart år. Kanske inte världens bästa present, men en rolig present i alla fall

Allmänt

Ska bli skoj: Att åka på släktträff i Kalix helgen som kommer

Ska inte bli skoj att: Bli pank när månaden är slut

Sparar till: Ingenting just nu. Ekonomin är tajt nog. Men om jag skulle spara skulle jag göra det till nästa tatuering

Pålägg som gäller: Smör. Och ibland även Kalles kaviar

Önskar att jag var bättre på: Att få min ekonomi att gå ihop

Dagens dryck: Cola

Vad saknar du: Karln, min familj

Tre band/artister: Paramore, Robyn och Slash

Vad har du gjort idag: Sovit, solat, ätit typ

Brukar du svära mycket: Ja, jämt. Gärna ett par gånger i varje mening. Det tycker jag är coolt.

Hur tidigt stiger du upp: Väldigt sällan före 9. Oftast vid 10-11 ca.

På helgerna: Ungefär samma tid. Har jag varit nykter så har jag inga problem med att sova länge, men har jag druckit kvällen innan så sover jag sällan längre än till 9.

Vad ska du göra ikväll: Nu är det ju natt, så det börjar bli dags att sova.

Hur många timmar sover du per natt: Gärna 10 om jag får. Jag älskar att sova

Vem är snyggast i världen: Min andra halva är sjukt snygg. Och det säger jag inte bara för att han är min.

Vad är det för veckodag: Söndag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: SRF var nog förra sommarens höjdpunkt. Mycket trevliga saker hände under den festivalen

Favoritplagg i garderoben just nu: Min zebrabikini från H&M

Längd: 176.

Vikt: 55 typ

Byter gärna garderob med: Taylor Momsen

Byxa eller kjol: Kjol!

Mitt rum kan beskrivas som: Litet och kaotiskt. Ett helt hem är samlat på 22 kvm. Väldigt mycket musik dock. Allt från instrument till CD-skivor, LP-skivor, stereo och tavlor.

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, hungrig och kärlekskrank

Jag tränar: Inte speciellt mycket nu förtiden, men det är dags att komma igång igen snart.

Jag ville bli när jag var liten: Popstjärna eller pilot. Popstjärnedrömmen har dött ut, men inte pilotdrömmen.

 

En helt vanlig dag på mitt gamla jobb. Man fick äta massor med tårta.

over and out


RSS 2.0