You think im pretty without any make up on.

Vilken natt. 20 timmar i sträck jobbade vi med uppsatsen igår. Och i morse kl 4 var den klar. Nu är den äntligen inlämnad och jag mår skit. Jag är extremt trött, jag ser dubbelt, och jag är galet hungrig. Jag tror jag aldrig varit såhär hungrig förut. Som tur är fick en macka följa med mig hem från skolan så den ska väl hjälpa mig lite på traven. Nu funderar jag på att lägga mig och vila/sova ett tag till så jag är lite piggare sen när jag ska dra iväg till Sthlm. Jag såg på Aftonbladet att det är totalstopp på E4an för att en lastbil vält. Det känns ju sådär. Hoppas dom hinner ordna upp det innan jag ska åka.

Ikväll ska jag och min man fira min uppsats. Vi ska gå på Läckerbiten och äta deras helt fantastiska mat, få paltkoma och antagligen somna i soffan. Perfekt! Min svärmor ringde mig igår och berättade planerna för lördag då vi ska fira min och min svägerskas födelsedag. Hon har bokat en Zumba instruktör som kommer hem till henne och kör en Zumbapass med oss tjejer. Det kommer bli så kul! Jag som älskar att dansa. Sen ska vi bubbla i utomhusjacuzzin och umgås innan vi drar in till stan och käkar. Jag skriver mer sen, nu håller jag på att somna.

over and out,
Rockstar

Day 13 - your hero

Min hjälte. Det har alltid varit min morfar. Vi har haft en speciell relation han och jag, men jag har alltid sett upp till honom.  Jag träffade honom varenda dag under mina första tolv år, tills han dog framför mina ögon. Han kommer alltid finnas i mitt hjärta och på min kropp.

Det här är en minnestatuering för min morfar som sitter på höften upp mot revbenen. Han var trädgårdsmästare och hjälpte mig att så solrosor, men han dog innan dom blommade ut.

 

Min morfar och jag cirka fyra år gammal.

 

over and out,

Rockstar


Day 12 - what's in your bag

Den här är enkel. Jag använder sällan handväska nuförtiden, utan jag tar bankkortet, leg, nycklar och mobil med mig i jackfickan om jag ska gå någonstans. Jag är ingen tjej som går omkring med halva sminkväskan i handväskan.

Om en timme har jag sista handledningen för uppsatsen och resten av dagen ska jag spendera att skriva klart den så vi kan lämna in i eftermiddag eller i morgon bitti innan jag åker till Sthlm. Det känns otroligt skönt att över tio veckors slit äntligen är över. För nu är jag ordentligt less.

over and out,
Rockstar

Day 11 - your weekend plans

Guten morgen! Nu ska jag berätta för er om mina planer för helgen. På torsdag förmiddag hade jag tänkt lämna in vår C-uppsats och sedan ta bussen till Stockholm. På torsdagkväll ska jag på ett mingel hos Sveriges Informationsförening och träffa lite folk. Det ska bli jätteroligt, har inte träffat dom på jättelänge (gjorde min praktik där för ett år sedan). På fredag blir det antagligen lite häng i repan medans grabbarna spelar och lördag är det dags att fira min födelsedag. Fast en dag för tidigt. Grabbarna i min pojkväns familj ska på en ölkurs och brygga sitt eget öl så då tänkte vi tjejer göra någonting, men vad det blir vet jag inte. Sen tar jag bussen tillbaka till Sundsvall på söndagen för att fira min riktiga födelsedag hemma. Tänk, på söndag fyller jag hela 23 år gammal. Jag kommer ihåg när jag fyllde 7, och det känns som att det var igår. Tiden går alldeles för snabbt.

over and out,
Rockstar

Jag har blivit mamma.

Eller ja. Platsmamma till lilla Doris, 6 månader.

 

over and out,

Rockstar


Day 10 - what you wore today

Jag hann inte ta någon bild på när såg någorlunda anständig ut, utan Emmelie fick ta en ful bild på mig i hennes hall. Vi har varit ute och promenerat och sitter nu och pluggar, därav outfiten. Skulle försöka mig på en "spännis-pose", men med mina muskler vill inte samarbeta. Säger vi.

Leggings och tshirt.

 

over and out,

Rockstar


Day 09 - something you're proud of

Idag ska jag skriva om något jag är stolt över och då tänker jag faktiskt säga mig själv. Jag är stolt över vad jag har åstadkommit sen jag flyttade hit till Sundsvall. Det är allt från saker jag gått igenom hyffsat helskinnad och saker jag gjort. Jag har växt otroligt mycket som människa sen jag flyttade hit och det hade jag inte förväntat mig. Jag kommer vara extra stolt över mig själv i juni, då jag klarat mig igenom en tuff termin på skolan och har äntligen fått ta examen.



Stolt över att ha tagit sig igenom gymnasiet.

over and out,
Rockstar

Im sorry.

Jag ljög. Jag har faktiskt ett smeknamn som jag fått av min vän Ida. Jag fick det för att det låter likt mitt riktiga förnamn, och inte för att jag är lik personen i fråga. Nämligen Lenin.






Lika som bär?

over and out,
Rockstar

Day 08 - your nicknames

Den här kommer bli tråkig. Jag har faktiskt aldrig haft några speciella smeknamn. Eftersom jag har så kort, vanligt förnamn så har de flesta mig bara kallat mig Elin. När jag gick i småskolan så kallade en killkompis mig för Päran (eftersom jag heter Persson i efternamn) och nuförtiden är det några få som kallar mig bara för Persson. Boooring! Men jag gillar mitt riktiga namn, så jag behöver inte kallas något annat.

Lilla jag. Ganska charmig måste jag säga.

 

over and out,

Rockstar

 


Do you wanna run away together?

Nu sitter jag här en fredageftermiddag. Tänk att det redan är helg! Emmelies kusin Tobias är på väg ner från Umeå och ska hälsa på i helgen, så vi lär umgås och skratta som vi brukar göra. Tror dock inte det blir värsta rajtantajtan, men det gör absolut ingenting. Sällskapsspel är sjukt underskattat. Har dom små liven tur kanske jag slänger ihop något gott bakverk.

Oh! Nu kom jag ju på! Det är säsongspremiär av Let's dance ikväll! Jag som är en gammal dansräv själv måste ju helt enkelt se det. Jag längtar efter att se Anders Bagge dansa rumba. Det kan ju inte bli annat än katastrof, men han är ändå min favorit.

over and out,
Rockstar

Day 07 - whatever is on your mind

Jag har ganska mycket "on my mind" just nu, men det jag mes tänker på är faktiskt att komma bort en stund. Jag vill åka utomlands och njuta av sol och värme. Dit jag helst skulle vilja åka just nu är Bali. Det är ju helt fantastisk natur där. Men då skulle jag helst inte vilja bo mitt i turistsmeten, utan gärna någonstans där det inte är lika mycket turister och man får se mer av djungeln och allt det inhemska som Bali har.

Vem vill inte byta det här...



... mot det här?



over and out,
Rockstar

Day 06 - your friends

Jag har fantastiska vänner. Just nu har jag mina två närmsta här i Sundsvall, men sen har jag mina gamla vänner som jag alltid håller ihop med trots att vi tappar kontakten ibland. Efter snart 23 år i livet har jag nu lärt mig att göra mig av med vänner. Ta vara på guldkornen och skit i resten. Det är ingen mening att lägga energi på människor som inte lägger någon energi på dig. Nu vet jag var jag har mina vänner, och jag är oerhört glad för dem jag har. Tack ska ni ha!

over and out,
Rockstar

Ever since I was eight or nine.

Nu är jag extremt less på att det ska snöa. Det räcker nu! Jag läser bloggar där folk åker utomlands hit och dit jämt och ständigt och klart blir man avundsjuk. Hur härligt hade det inte varit att ta en all-inclusive nånstans och bara må gott? Jag behöver värme, jag behöver sol och lugn. Och jag behöver absolut en solbränna. Jag försvinner i sängkläderna eftersom jag är lika blek som dom. 

Jag funderar allvarligt på att köpa mig en ny dator typ idag. Jag har slutat röka vilket betyder att jag borde få en uppmuntringspresent. Och vad passar bättre då än en Macbook? Eller finns det kanske någon vänlig själ som vill skänka mig en? Jag får skriva ett långt blogginlägg om hur jag dyrkar Apple, då kanske dom ser det och skickar en till mig. Haha! Nej, men såhär är det. Min dator håller på att lägga av BIG TIME. Under tiden jag skrivit det här inlägget har datorn hängt sig fem gånger. Det är bara hoppas att jag får jobba lika mycket nu framöver som jag gjorde i slutet av förra året så jag har råd att betala av den.

Giv mig styrka att skriva uppsats!

over and out,
Rockstar


Day 05 - a kiss

Jag blir alldeles pirrig i magen när jag tänker på denna. Den första kyssen. Gissa om jag var förväntansfull när jag väntade på det skulle hända. Vi träffades på torsdagen första gången och efter att ha spenderat en hel helg tillsammans så tog han inte steget förrän på söndag morgon. Jag vaknar upp och den första jag ser är honom. Jag kunde inte låta bli att le, inte han heller. Och så fick jag den mest underbara första kyss nånsin. Då visste jag att det var han och jag.

over and out,
Rockstar

The world spinns madly on.

Nu har jag sett de två första avsnitten av Californication, säsong fyra. Den börjar egentligen inte förrän till helgen, men en polare hade fått tag på dom två avsnitten. Jag älskar Californication av någon anledning. Hank Moody är en mansgris, ett svin, men ändå beundrar jag honom på något sätt. Han känns så naken. Inte bokstavligt talat (trots att det är mycket naket i serien), utan hans personlighet. Jag kan inte låta bli att tycka synd om honom. Jag skulle vilja krama honom och säga att allt kommer bli bra. Jag hatar vanligtvis mansgrisar och svin, men Hank har krypit in under skinnet på mig.

I morgon planerar jag att gå in till stan och kolla utbudet på second hand-butiker. Det finns inte många, men förhoppningsvis kan jag hitta något användbart. Jag önskar bara jag hade en symaskin. Det blir nog till att köpa tyg innan jag åker hem till mamma så jag kan sno ihop något snajsigt där.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och försöka sova.

over and out,
Rockstar

Day 04 - someone's wardrobe you want to steal

Denna var enkel. Jag skulle vilja ha Taylor Momsens garderob. Eller... Den hon hade för lite drygt ett år sedan, nu ser hon bara mer och mer ut som en drogad strippa typ. Jag hittade några bilder på henne där hon har snygga kläder som jag lätt skulle vilja ha.

 

 

 

 

 

 

 

over and out,

Rockstar


I wish you were here.

Efter en vecka i Stockholm är jag nu hemma. Nu är ledigheten över och allvaret börjar igen, men nu är det sista terminen här i Sundsvall. När man är van vid att somna bredvid någon så måste man åka hem och somna själv. Det är jobbigt, men snart är två års längtan över.

Det här året har börjat bra. Jag känner mig som en ny människa. Dessvärre lär jag känna mig gammal igen om två veckor då jag fyller ett år äldre. Men fram tills dess ska jag leva som en prinsessa.

over and out,
Rockstar

Day 3 - a trip

Nu ska jag berätta om en resa jag gjort. Det är inte speciellt många av dom som varit över Sveriges gränser, men denna resa tog mig till Norge och tillbaka, sommaren 2010.

Det planerades ett tag i förväg att jag skulle följa med min bästa vän, hennes pojkvän m. fl. till en festival i södra Norge och arbeta som volontär. Visst tänkte jag, gå på gratis festival är ju inte illa pinkat. Dessvärre var festivalen inte som jag hade hoppats. Vi fick inte sova i stugor som det först hade lovats, utan vi fick bo i tält. På campingen som var längst bort från stora scenen inne på festivalområdet, och jag och Emmelie hade som arbetsuppgift att tvätta bilar backstage. Dagarna vi jobbade var helt fantastiska. Underbart väder med värme och sol och vi träffade en hel del roliga människor, däribland en hel del lastbilschaffisar som försökte visa sin manliga sida genom att laga vår högtryckstvätt. Ingen av dem lyckades hålla den hel speciellt länge dessvärre.

Fördelarna med denna resa var att jag fick se en del av det vackra landet Norge och att jag fick se några riktigt bra band. Nackdelarna var att varken jag eller min bästa vän förstår norska, vilket gjorde att vi hade mycket dötid att slå ihjäl själva. Men efter en vecka i Arendal och Hovefestivalen åkte vi fem pers med var sin stor packning i en superliten Audi hela vägen hem till Sundsvall. Något av det bästa med resan var att få komma hem vid midnatt och det är 26 grader varmt ute. Sverige är inte ett så pjåkigt land ändå.

För mig var Paramore festivalens höjdpunkt

 

Hove är en ganska stor festival.


over and out,
Rockstar

Day 02 - something that makes you laugh

När jag funderar på vad som får mig att skratta så kommer jag bara på två saker som jag konstant skrattar åt/med, och det är karaktären Sheldon i The big bang theory, eller min kompis Martin.

Alla som har sett The big bang theory vet vem Sheldon är. Han är en sjukt kufisk människa med högt IQ, alltså en supernörd. Han förstår inte sarkasm för fem öre och har strikta principer för ALLT. Jag gillar nördar eftersom att jag själv är lite nördig. Sheldon får alltid mig att skratta, oavsett.

Och sen har vi då Martin. Han är en genuint rolig människa som får alla att skratta. Han anstränger sig aldrig riktigt, men får alltid alla att skratta ändå. Han är den perfekta killen att ha som toastmaster på sitt bröllop. Sa jag att han är skåning?

 

 

over and out,

Rockstar

 


Day 01 - introduce yourself

Jahapp, då är det meningen att jag ska presentera mig själv. Elin heter jag, fyller 23 år om två veckor, bor och pluggar Information och PR i Sundsvall. Jag älskar musik och spelar själv gitarr, ukulele, lite piano och sjunger. Min högsta dröm har alltid varit att bli pilot, men på grund av dålig syn så gick den drömmen i kras redan som liten.

Jag har fantastiska vänner och en underbar pojkvän och familj. I juni tar jag examen från universitetet och då går flyttlasset till Stockholm. Förhoppningsvis väntar ett jobb på mig då.


Jag älskar allt som har med mat att göra. Nästan i alla fall. Jag älskar mat och äter gärna hela tiden. Jag tycker verkligen inte om ost och oliver. Mina favoritställen att äta på i Sthlm är Läckerbiten, Tvärsöver, Texas Burger och Vapiano. Jag är en sucker för pasta, men äter även potatis som Sunes lillebror Håkan.

Jag har sex tatueringar och fler kommer det bli. Jag har länge varit sugen på att pierca mig, men är för feg för det. Nu kommer jag inte på något mer om mig som är intressant att veta, så har jag missat ber jag om ursäkt.

over and out,
Rockstar

Smile and be happy.

Gott nytt år måste jag väl säga. Rubriken står för allt vad gårdagen innebär. Jag hade helt galet roligt, vilket oftast inte brukar vara fallet. Ni lär väl ha läst någon blogg som på sistone haft en form av "lista", och jag hittade en som är lite annorlunda och tänkte faktiskt köra på den jag med. Jag har just nu enorm bloggtorka och jag hoppas att listan kan hjälpa mig ur diket. Så här ser den ut.

Day 01 - introduce yourself

Day 02 - something that makes you laugh

Day 03 - a trip

Day 04 - someone's wardrobe you want to steal

Day 05 - a kiss

Day 06 - your friends

Day 07 - whatever is on your mind

Day 08 - your nicknames

Day 09 - something you're proud of

Day 10 - what you wore today

Day 11 - your weekend plans

Day 12 - what's in your bag

Day 13 - your hero

Day 14 - a memory

Day 15 - your favorite blog

Day 16 - the perfect day

Day 17 - the boy of your dreams

Day 18 - something you regret

Day 19 - your favorite dress

Day 20 - a picture you can't take your eyes off

Day 21 - your day

Day 22 - another memory

Day 23 - someone beautiful

Day 24 - your dreams

Day 25 - something that makes you angry

Day 26 - your favorite song

Day 27 - what you wore to a party

Day 28 - someone sweet

Day 29 - a movie

Day 30 - a book

Jag är snart tillbaka med Dag 1.

over and out,
Rockstar

RSS 2.0