Nu börjar det fan bli dags att byta bloggdomän.

Jag måste först fixa en jävla header. Hur svårt kan det vara liksom? Jag får anlita någon att ta nya bilder på mig, eftersom dom jag har är ruskigt gamla och av dålig kvalle. Det går verkligen inte för sig. En annan anledning till varför jag vill byta domän nu är ju för att Wordpress, som jag redan har ett konto på, har en iPhone app. Så jävla mycket lättare att blogga från mobilen. Usch, nu börjar jag bli alldeles för lat. Hur ska det här sluta? Till slut kommer jag säkert vägra allt som inte finns i min iPhone. Så får det verkligen inte bli.

Idag är det onsdag och ännu en pluggdag. Nu är det uppstarten av C-uppsatsen som ska pågå fram till mitten på januari. Är lagomt pepp på att skriva en ca 60 sidor lång uppsats, men det ska bli förbaskat intressant och jag kommer lära mig massor på vägen. Nu ska jag börja sammanfatta lite teorier om bland annat reputation management. Någon påstod att jag har dåligt rykte och att jag borde läsa den boken extra väl. My ass säger jag bara.

over and out,
Rockstar

Första artisten klar för Sweden Rock Festival 2011

Ozzy Osbourne är den första artisten som Sweden Rock tillkännagett på sin hemsida. Vilken fantastisk nyhet såhär en kall måndagsmorgon. Ozzy kommer vara ett av dragplåstren, men de Sweden Rock har många ess i ärmen, så vänta bara. Det kommer mer...

over and out,
Rockstar

Pink - Raise your glass

Hon gör det igen. Nya singeln Raise your glass är fantastiskt bra och kommer bli en stor partydänga, jag är helt övertygad. Känns dock lite fel att lyssna på den på en måndagmorgon dock, då jag verkligen känner för att gå på krogen och dansa. Jag hoppas verkligen att hennes nästa album kommer bli lika bra som Funhouse.

Pink - Raise your glass (Spotify)

over and out,
Rockstar

Var tog helgen vägen?

Jag har i stort sett inte gjort ett skit den här helgen. Jobbade mitt första pass på mitt nya extraknäck i fredags och efter det blev det ett par glas vin. Annars har jag bara legat i sängen och kollat på filmer och serier. Det var faktiskt för första gången på länge som jag tagit det ko-lugnt, utan fest eller utan resor. Det var både härligt och tråkigt på samma gång. Det var längesen jag hade lyxen att inte göra en skvatt, men jag blev rastlös fort. Just nu är jag otroligt skolless och längtar till den dagen jag står på scenen på Kårhuset i vår och tar emot mitt diplom. Det kommer vara en seger för mig och jag får börja nästa kapitel i mitt liv.

over and out,
Rockstar

Jag fönstershoppade lite igår kväll

På Gibson och Fenders hemsidor efter nya gitarrer. Det finns så himla mycket fint, speciellt om man har pengar att spendera. MYCKET pengar.

Jag har alltid velat ha en sån här gitarr. De ger sånt häftigt ljud. Denna från Gibson

 

Den här har härligt rundad kropp och fina detaljer. Men den kostar lite drygt 25 000. DOLLAR.

 

Fenders Jaguar-gitarr

 

Fenders Mustang-gitarr

 

Slash Les Paul. Gibsons Les Paul är Slash favvogitarrer och har nu designat ett par stycken. I alla fall satt sin logga på huvudet.

 

It's a lean, mean rockin' machine. Den här gitarren heter Joan Jet Blackheart.

 

Zakk Wyldes Graveyard Disciple

 

Och sist men inte minst. Angus Youngs gitarr.

 

Jag skulle så gärna vilja lära mig spela trummor ordentligt och det här trumsetet är ju to die for. Tatueraren Corey Miller designade ett trumset för märket Ludwig.

 

Bli inspirerade och köp ett instrument. Det är helt fantastiskt att spela musik. Alla har en kreativ sida.

 

over and out,

Rockstar

 


Usch vad jag hatar Sthlm ibland

Jag älskar att spendera pengar. Vilket betyder att det inte blir så mycket spenderat nu för tiden eftersom jag knappt klarar mig på studentpengarna som det är. Självklart kan man inte låta bli att kika i butiker när man väl är här nere. Shoppingen i Sundsvall har ju inget att komma med när man jämför med de fantastiska butikerna och urvalet som finns här. Jag har hittat skor, träningskläder (!) och en helt fantastisk klänning som jag kommer vara snyggast i stan i. Tro mig. Elite model management kommer ta kontakt med mig på en gång så fort bilder kommit upp på Facebook. Men tror ni jag har haft råd att köpa nånting? Absolut INTE. Jag står nästan på minus på kontot och ska på releasefest i morgon (man kan ju inte gå till en bar utan att dricka någon bira), sen ska jag ju även ta mig hem på tisdag. Sen att jag ska slippa svälta resten av månaden kommer bli ett stort problem. Jag längtar efter ett brev från försäkringskassan. Jag längtar och hoppas på ett samtal från min kommande arbetsplats. Shit vad jag ska shoppa då. Och tatuera mig. Och köpa ny musikutrustning och varför inte en ny gitarr.

Nu ska karln hämta pizza och jag ska gå och köpa efterrätten. Det är det söta som är min grej. Jag är bäst på sött.

over and out,
Rockstar

Daughtry

Igår var jag och Lena på Debaser Medis här i Sthlm. Daughtry var kvällens underhållning och wow vilken underhållning det var. Jag svävar fortfarande på moln. Jag måste faktiskt säga att det var en av de bästa musikupplevelserna jag varit med om. Och jag har varit med om ganska många kom jag fram till idag.

Hardcore Superstar (sisådär 6 ggr)
Backyard Babies (2 ggr)
Hjalle och Heavy (Lite kult måste jag säga, dock väääldigt längesen)
The Sounds
Bullet
Crash Diet
Journey
Mötley Crüe
Lita Ford
Kiss
Daughtry
Casablanca
H.E.A.T (4 ggr)
Dead by april
Paramore
Iggy Pop and the stooges
Muse
Them crooked vultures
Damien Marley & Nas
Biffy Clyro
Atreyu
Mustasch
Europe
Simple Plan
Silverstein
Dia Psalma
Hellacopters
The Ark
Hammerfall
Alexisonfire
Björn Rosenström
Takida (suger pungråttepitt)
Lars Winnerbäck

Ja sen har jag säkert glömt en och annan också. Alla har varit upplevelser på sina vis, vissa har varit skitdåliga och vissa fantastiskt bra. Jag har även missat väldigt många band jag velat se pga att jag glömde tiden eller somnade när jag var på Sweden Rock Festival 2009. Den här listan kommer vara väldigt lång när jag dör. De som är mest eftertraktade just nu är U2 och Goo Goo Dolls. Innan jul kommer jag få lägga till åtminstone Airbourne till listan, och kanske även Stone Sour.

over and out,
Rockstar

RSS 2.0