"Påsklov"

Om 45 minuter går min buss hem mot Kramfors. Nu har vi fått ett så kallat "påsklov". Jag ska umgås med min mamma och äldsta storebror, och självklart plugga lite. Vi har tre hemtentor till den här kursen, men de är lätta sådana, så det kommer inte bli några problem. Jag är glad att jag redan läst ut Sveriges Bästa PR som hela tenta två baseras på. Så nu under helgen ska jag börja på både tenta ett och två. Tredje får vi nästa vecka eller något sådant.

Nu har jag laddat iPoden med lite ny musik, så nu är jag redo att sätta mig på en buss. Som tur är så tar det bara lite drygt 1,5 timme att åka så jag är hemma ganska snabbt. Jag vill även säga grattis till Sleazy och Linda som fyller år idag, men även ett speciellt grattis till min mamma. Hon fyller nämligen också år idag. Mars har varit en födelsedagstät månad minst sagt.

Hejdå Sundsvall, hej Kramfors!

over and out,
Rockstar

Tuesday afternoon

Nu har jag kommit hem från skolan. Äntligen! Min redovisning gick inte lika bra som jag hoppats, det var massa saker jag glömde säga. Men men, det är inget jag kan göra något åt nu. Nu är tanken att jag ska fixa i ordning lite här. I morgon vid lunch tar jag en buss hem till Kramfors. Det ska bli roligt att träffa mamma igen, och även min äldsta bror. Sen vad som händer medans jag är hemma vet jag inte. Jag ska väl träffa ett par kompisar förhoppningvis, annars ska jag bara hänga hemma.

Snart ska jag fixa mig något att äta, för om ca en och en halv timme ska jag gå till gymmet och träna. Det ska bli sjukt skönt faktiskt. Det var jättelängesen jag tränade sist och har verkligen saknat det medans jag varit i Stockholm. Man blir verkligen rastlös utan träning.

Ännu ett måste är att plugga. Men det kommer jag förhoppningsvis ha tid med när jag är hemma. Jag ska även försöka ta lite bilder hemma då jag har tillgång till kamera. Jag skäms över att jag är så dålig på att lägga upp bilder.

over and out,
Rockstar

Back in Sundsvall

Nu har den första helgen tillbaka i Sundsvall snart passerat. Vad har jag gjort då? I fredags plockade Lena och Andreas upp mig vid fyra, och kom fram till sundsvall halv nio. Slängde in all packning hos Emmelie, bytte om och drog iväg på en överraskningsfest för en tjej i Emmelies klass. Senare på kvällen drog vi till Memento Palace för att träffa Eric, Jona och Dave som var på besök i staden. Det var ju meningen att bandet skulle spela där den kvällen, men Kenny blev sjuk så giget blir uppskjutet till maj eller något. Den kvällen slutade med efterfest hos mig med gitarrer och sång, en ballongvisp i min gardinstång, en tepåse i taket och chokladpuddingspulvret i min garderob. Badrummet ska vi inte snacka om.

Igår hade vi tjejkväll hos Sofie, men ingen utgång för varken henne eller mig. De andra drog iväg in till stan, men vi tog en prommis till Subway och köpte mat och däckade sen i sängen. Det är så himla skönt att vakna och må bra. Ont i halsen har jag däremot sen allt skrålande i fredags.

Den här dagen kommer bjuda på praktikrapportskrivning, tvättning, städning och mat. Förhoppningsvis orkar jag med ett pass på gymmet också. Som jag har längtat! Nu ska jag dricka lite te och fundera på upplägget för dagen. Jag vet inte vilken ände jag ska börja i. Tvätten kan jag inte göra förrän klockan fem ändå, så jag ska nog börja med rapporten. Den är ändå viktigast just nu. Här är lite diverse bilder också.

Ozzie ville inte att jag skulle åka hem

 

I got them!

 

'

My killerheals

 

Over and out,

Rockstar


Sista dagen

Nu har jag städat på mitt skrivbord här på Informationsföreningen. Idag är nämligen min sista dag här. Senare i eftermiddag kommer kompisen Andreas och hämtar mig, för då ska vi färdas med bil norrut. Jag blev avfirad tidigare i förmiddags med tårta och en fin blomma. Jag kommer verkligen sakna det här stället och alla människor. Det är lite ledsam stämning här faktiskt. Men det dröjer nog inte så lång tid innan jag är tillbaka här och hälsar på.

Jag har inte förstått riktigt att jag har pussat min pojkvän hejdå. Vi ses ju inte när jag kommer hem sen och jag vet inte hur lång tid det tar innan vi träffas nästa gång. Förhoppningsvis ganska snart. Men just nu, så längtar jag faktiskt hem. Jag saknar alla kompisarna och mitt liv i Sundsvall, även fast jag trivs bra här. Jag är inte redo att släppa taget om mitt studentliv än. Fast jag har ju ett år kvar på utbildningen, så jag behöver inte börja oroa mig för det än. Nu ska jag gå och handla lunch. Det är Donkenfredag.

over and out,
Rockstar


Det här är inte en bra dag

Den får gärna flyga förbi, inte mig emot. Jag vill vakna upp i morgon bitti istället, och den här dagen har spolats förbi. Dessvärre är morgondagen då jag åker från mannen i mitt liv, så lite depp kommer jag nog vara i morgon också. Men det händer roliga saker i morgon, så jag ska inte klaga. Men snälla, låt den här dagen gå fort.

over and out,
Rockstar

Onsdag

Hayley Williams är förjävla bra. Hon är fantastisk. Hon är cool.



Its miiiine!!



Det går inte så jättebra att blogga från jobbet. Men men, det får se lite fuckat upp. Ja, jag vann en auktion med sjalen ovan på Tradera fö 254 spänn. Den kostar 260 dollar i USA. Så det var ett riktigt kap. I morgon ska jag köpa ett par av skorna, har dock inte bestämt mig för vilket.

over and out,
Rockstar


Shopping

Igår när karln spelade squash åkte jag in till stan och strosade runt på stan. Jag provade två par skor, men köpte dom inte. Det får vänta tills på torsdag när jag fått pengar. Men en tröja fick följa med mig hem iaf. Cheap Monday, inköpt på Weekday, korsningen Drottninggatan Kungsgatan i Stockholm.

Cut Out Dress SEK 495, Cheap Monday - NELLY.COM

 

Och här är ett par av de skor jag provade och förhoppningsvis kommer köpa på torsdag.

 

Sen finns det ju sjukt mycket annat jag vill ha såklart. Har fortfarande inte kommit över jeansjackan eller sjalen, men det kommer väl. Hoppas jag.

 

over and out,
Rockstar


Onsdag

Idag ska vi fira en kollega som fyllt år! Jag har varit och köpt tårta och blommor och godis, så snart blir det kalas. Mumma! Annars är dagen ganska seg. Eller, jag är ganska seg. Vet dock inte varför. Jag somnade tidigt igår och klev upp normal tid. Min handledare är sjuk, så i morgon ska jag ta hennes plats på en kurs som vi håller här i stan. Inte dåligt att få gå på en massa kurser som praktikant inte! Btw så skickade min programansvarige ett mejl till mig med ett pressmeddelande. Min utbildning har blivit topprankad. Jag går alltså en av Sveriges bästa utbildningar! Här kan ni läsa mer. Nu ska jag jobba lite till innan det är dags för fika.

over and out,
Rockstar

Inspiration

Jag har bestämt mig för att börja sy igen. Eller igen och igen... Har väl inte sytt massa saker i mitt liv, men det är fan dags att göra det nu. Så svårt är det inte och det blir betydligt mycket billigare om man syr än köper. Dessutom så sitter kläderna betydligt bättre om man syr dom själv. Den enda nackdelen med det är att det kan ta tid. Men annars ser jag bara fördelar. Jag ska nog börja redan om ett par veckor. Då åker jag hem till mamma över påsken, så jag ska kika på lite tyger när jag kommer till sundsvall och se om jag kanske kan knåpa ihop en kjol eller två.

over and out,
Rockstar

Casablanca

I somras berättade jag om att jag träffade en vän till mig här i Stockholm och han berättade lite om sitt nya bandprojekt. Här har ni dom. Ni som såg på Melodifestivalen har ju hört dom, där dom gjorde sin egna tolkning av förra årets vinnarlåt. Sjukt bra faktiskt. De har även släppt en singel som heter Downtown. Check them out!


La Voix på Melodifestivalen i lördags


Singeln Downtown

over and out,
Rockstar


Monday

Då var det dags igen. Ny arbetsvecka. Jag påbörjar nu min näst sista vecka som praktikant på Sveriges Informationsförening. Det känns lite ledsamt, men samtidigt ska det bli skönt att komma hem till Sundsvall. Jag saknar mitt hem, mina kompisar, folket, staden. Man vill inte missa Sundsvall när det är vår. Det som göms i snö kommer upp i tö. Och då menar jag inte hundbajset.

Jag hade tänkt lägga upp ett par bilder igår, men jag hittar inte min överföringskabel till mobilen så det gick tyvärr inte. Den lär dyka upp idag eftersom vi ska städa när vi kommer hem från respektive arbete. Mina svärföräldrar kommer hem från USA i morgon, och det är inte speciellt vackert hemma.

Just nu lyssnar jag på ett av mina absoluta favoritband Jimmy Eat World. Jag introducerades till dom när jag gick första året på gymnasiet och de har följt mig sen dess. De är helt fantastiska, jag tycker verkligen ni ska ta er tid och lyssna lite på dom. Här är en länk till dem på Spotify.

over and out,
Rockstar

Jag är ledsen...

Jag är visst lite seg i svängarna, och sånt händer typ aldrig. Jag såg på senaste avsnittet av Skavlan på SVT play där Kat von D var gäst. Ni kanske kan gissa att jag avgudar henne mer än alla tatuerare, och inte för att hon är bättre än de andra som huserar i hennes studio (för det är hon inte), men hon är så jävla cool den tjejen. Stilen, yrket, drivkraften, personligheten, allt! Så när jag nu såg intervjun med henne på Skavlan fick jag höra att hon och Nikki Sixx, basisten från Mötley Crüe, inte är tillsammans längre. Då fick jag faktiskt ärligt talat en klump i magen.

Jag älskar även Nikki Sixx och resterande Mötley Crüe så fantastisk mycket, som det favoritband de är och jag blev verkligen eld och lågor när Kat och Nikki blev tillsammans för ca två år sedan. De är verkligen det perfekta paret. De är så himla snygga ihop och man blir verkligen kär i kärleken när man ser bilder på dom och dom ser verkligen helt otroligt kära och lyckliga ut.

Titta bara! Hur söta är dom inte tillsammans?

 

Och hur snygg är hon inte? Hon rockade blond frilla också, synd at hon inte behöll den längre. Bilden är lånad från Kats myspace-sida.

 

over and out,
Rockstar

Fy skäms!

Jag har inte haft tid att blogga. När jag är tillbaka i Sundsvall i plugget igen så kommer jag ha mer tid att blogga än vad jag har nu. Jag tänkte i alla fall slänga upp en bild från mobilkameran.

Utsikten från loungen företagsminglet var i under AGORA-dagen i Helsingborg. Man ser Danmark där på andra sidan. Det tar inte många minuter över med färjan.

De senaste dagarna på jobbet har varit stressiga. Jag har jobbat själv med det elektroniska nyhetsbrevet medan Emma jobbat med det tryckta. Nu är det äntligen färdigt och ivägskickat, så nu behöver jag inte stressa mer på ett par dagar. Ska börja jobba på nyhetsbrevet för nästa vecka redan på torsdag eller fredag.

Nu skulle jag behöva städa undan här lite. Slänga bort de vissnade blommorna som Yvonne fick när hon fyllde år, köra igång diskmaskinen, tvätta och plocka undan. Men jag orkar verkligen inte. Svåger Jimmy är här medan karln är på träningen, men jag känner mig inte sådär jättesocial. Jag är nämligen väldigt trött och lär nog inte orka vara vaken så himla länge ikväll.

Jag har även fixat ett konto på WordPress nu, så senare i vår kommer jag flytta bloggen dit istället. Det är ett mycket enklare publiceringsverktyg, nu har jag jobbat ganska mycket med det under praktiken. Det ska bli spännande. Lär jobba med designen ganska snart så den är något sånär klar när nya headerbilden kommer. Yey!

over and out,
Rockstar

Fredag igen

Shit vad veckorna går fort, man hinner ju inte med sig! Trippen till Helsingborg var väldigt trevlig, men det är skönt att vara tillbaka faktiskt. Idag är Emma ledig så jag har jobbat med det elektroniska nyhetsbrevet nu under förmiddagen. Tur att jag är snabb och duktig, för det är nästan klart! Just nu väntar jag bara på att klockan ska ticka så jag får åka iväg på lunch. Ska träffa en tjej som var med på tredagarskursen jag var på och intervjua henne lite inför en text som vi ska publicera. Det ska bli mycket trevligt, och jag är självklart redan hungrig. När jag kommit tillbaka till kontoret ska jag skriva klart texten och sen åka hem. Jag har planer för ikväll, så jag kan inte vara kvar i stan så himla länge.

Och det är fredag! Hallelujah! Jag är jätteglad, trots att det är lite kallt. Men det har varit en bra vecka och det är nu fint väder. I morgon spelar karln match i innebandy, och de är väldigt nära serieseger nu. De leder, men det är helt säkrat om de vinner i morgon. De borde vinna i morgon eftersom de möter det lag som ligger på 8e eller 9e plats, och då ska vi fira! Nu ska jag fortsätta jobba.

over and out,
Rockstar

Bye bye Stockholm!

I morgon bitti tar jag flyget ner till Helsingborg där AGORA-dagen väntar. Det ska bli jätteroligt att få åka ner och vara med om en sån här grej. Speciellt eftersom att jag bara är en praktikant. Det ska bli roligt att testa något annat än kontorsarbetet också. Det jobbiga är ju packningen... Jag hade tänkt ta min lite större Friis & Companyhandväska som mitt bagage eftersom att jag bara ska sova där en natt och sen åka hem direkt på morgonen igen. Men då är det ju dessa bestämmelser om vätskor och hittan och dittan. Det betyder alltså att jag måste packa det mesta av materialet från föreningen i min handväska och sen lägga mina kläder och toalettprylar i föreningsväskan. Så jag kommer få slita upp alla mina grejjer ur väskan på plats. Men men... Det löser sig nog. Nu ska jag i alla fall titta på ett par avsnitt av Big Bang Theory innan jag ska sova, har nämligen redan lagt mig i sängen. Jag måste kliva upp 05.15 om jag ska hinna med mig i morgon, så jag skulle behöva somna typ nu.

over and out,
Rockstar

RSS 2.0