Lördag

Nu är lördagen här. Ju längre tid av dagen som rinner iväg desto mer ångest får jag för att helgen snart är slut, fast den i stort sett nyss börjat. Igår hade vi som sagt middag här hemma med massa god mat och underbara människor. Ikväll vet jag inte vad som händer. Vi har inte planerat något, men förhoppningsvis blir det alkohol och kanske en utgång, who knows? Jag är väldigt sugen på att använda mina nya stövlar från Din Sko, så jag skulle inte tacka ner till en utgång. Problemet är att jag har typ inga rena kläder, så risken finns att jag kommer få gå ut naken. Jag måste tvätta på måndag när svärföräldrarna åkt. Det är ingen mening att göra det nu, två dagar innan de ska åka till USA i två veckor.

Jag kom på att jag inte lagt ut några bilder här på sistone. Extremt dåligt av mig. Jag har dessvärre ingen kamera och det är ytterst sällan jag använder mobilkameran. Och när jag väl använder den så tar det evigheter innan jag lägger in dom på datorn. Men nu har jag faktiskt lagt in lite bilder på datorn, så jag bjuder på ett litet potpurri av diverse bilder. Enjoy!

Hängde med när grabbarna hade signering på en MC-mässa i Väsby för några helger sen

Några från Väsby Hockey, några ur H.E.A.T, ägaren av butiken och deras nyaste hoj

 

Penna, Jesus och Fredde på fest här

 

Keno och karln

 

Ramlade ner för trappen i morgon innan jag skulle iväg på jobbet. AJ.

I 3D-glasögon efter vi sett Avatar

Nya stövlarna jag fick av svärmor

over and out,

Rockstar


TGIF - Thank God It's Friday!

Nu är det äntligen fredag. Som jag har längtat! Det är full rulle här på jobbet, men om ca tre timmar drar jag hem. Vi har bestämt att stänga kontoret klockan fyra idag. Då ska jag smita in på H&M i Västermalmsgallerian och se om min jeansjacka finns där innan jag åker hem. Ikväll ska vi fira födelsedagsbarn och ha folk över på middag. Det ska bli jättetrevligt.

Jag har dessvärre inga andra direkta planer för den här helgen förutom att jag ska åka ut och hälsa på min storebror en sväng på söndag. Han har ju fyllt år så han måste få sin present.

Idag har jag ätit VÄRSTA lunchen. En McChicken meny med plusmeny och en glass. Hade dock kunnat äta mer haha. Just nu sitter jag och är nostalgisk. Avril Lavigne ljuder ur högtalarna. Där snackar vi högstadiet, och jag kan fortfarande alla texter. Haha det är nästan pinsamt! Nej, nu ska jag jobba lite till innan jag ska åka hem.

over and out,
Rockstar

Hej alla glada!

Den här dagen började med ångest, då jag insåg att biljetterna till Sonisphere snart är slutsålda och jag äger ingen än. Det gav mig festångest och en klump i magen. Jag får inte missa mina stora idoler i Mötley Crüe, Tommy, Nikki, Vince och Mick. Närmare lunch började klumpen i magen lösas upp, då det verkar finnas hopp för mig ändå. Snälla vänner kallas det. Det blev mycket intensivt jobb idag, då jag hade deadline på ett par saker och en massa nytt att lära. Det resulterade i en väldigt trött Rockstar med huvudvärk framåt fyra-snåret. Då åkte jag hem. Egentligen skulle jag gå på Resumébar på Ambassadeur ikväll, men jag orkade inte det. Förlåt kära vänner för att jag inte kom!

Nu har jag ätit middag, bestående av en soppa med bland annat musslor som min svärmor kockat ihop och supergoda mackor och massa grönsaker. Nu är det dags att lägga sig i sängen känner jag. Jag har dragit på mig nattlinnet och sitter i skräddarställning i sängen och bloggar. I morgon är det en ny dag, och det är fredag! Svärmor fyller år, så det kommer hit en massa folk på middag. Det ska bli trevligt. Jag ska även nämna att jag saknar min egna kära mor. Det var väldigt längesen jag träffade henne sist. Men jag får träffa henne om ca fem veckor.

Godnatt fuckers!

over and out,
Rockstar

Jag är med och tävlar, är du?

Gabriel lottar ut en egenhändigt gjord tshirt på sin blogg och den vill jag självklart vinna! Gå in på hans blogg och tävla du med! Eftersom att jag kommer bara extremt snygg i den så måste jag vinna, eller vad säger du Gabriel?


Den där tshirten kan man vinna 

over and out,
Rockstar


Pepp!

Idag hade jag ett litet möte med VDn angående uppdraget i Helsingborg till veckan. Och jag kommer få flyga tur och retur! Hur jävla awesome är inte det? Dels går det betydligt fortare att ta sig dit än med, låt säga, tåg och dels älskar jag flygplan. Fast jag har bara flugit en gång tidigare i hela mitt liv och det var en tur och retur resa från Kramfors till Sthlm över en dag när jag praktiserade på Kramfors/Sollefteå flygplats i högstadiet. Är dock lite freakad över att jag ska flyga själv ner. Hoppas jag tar mig på rätt plan. Som tur är så ska jag inte flyga från Arlanda, utan från Bromma. Den är ju lite mindre, vilket betyder mindre yta för mig att gå vilse på.

Jag fick nyss reda på att ett av mina favoritband kommer gästa Sundsvall den sista april, nämligen Dead by April. Det kommer bli awesome! Dessutom kommer en av mina polare och hans band vara förband. Laddat för en massa hardcore med andra ord. Ett ypperligt tillfälle att använda mina allra nyaste stövlar dessutom. Nu ska jag fortsätta jobba. Karln käkar ute med jobbet ikväll, så han blir sen. Perfekt tillfälle för mig att komma ikapp med jobbet som jag missat medan jag var sjuk.

over and out,
Rockstar

Back at the office

Nu är jag tillbaka på kontoret. Så himla skönt. Det är massor att göra och det känns bra att komma igång igen. Nu väntar jag på att min chef ska bli klar med sitt möte så ska hon och jag ha möte om vår tripp till Helsingborg nästa vecka. Spännande! Just nu lyssnar jag och Emma på Shout out louds nya platta som finns på Spotify. Den är riktigt bra.

over and out,
Rockstar

Vårens måsten

Jag har funderat över saker jag MÅSTE ha till våren. Här nedan har vi ett vinnande koncept. Jag måste köpa ett par svarta gladiatorsandaler, ett par svarta låga Converse Allstar, en jeansjacka med mera. Nu längtar jag tills våren kommer!

vårens outfit

over and out,
Rockstar



Solsken

Nu börjar solen komma fram. Härligt! Det här är en bra dag. Uppdraget jag ska på är en arbetsmarknadsmässa på campus i Helsingborg. Helsingborg! Jag ska åka med föreningens VD till Helsingborg över en dag och stå i en monter och prata med nyfikna studenter. Jag som själv är student! Det ska bli jätteroligt. Mässan hålls under en dag och på kvällen avslutas den med en bankett och vi stannar på hotell över natten och åker hem på morgonen därpå. Det ser jag fram emot jättemycket. Det är nämligen redan nästa vecka.

Jag har även snackat med en kille som kommer fotografera mig nångång snart till en ny header, och bilder till hans portfolio. Det ska bli kul! Han är riktigt duktig, så bilderna kommer bli jättebra. Jag är less på vanliga porträttbilder, jag vill ha något råare och det fixar han! Fast det kommer dessvärre dröja eftersom jag är här en månad till. Det blir nog en ny header till våren. Tills dess får ni klara er med den jag har!

By the way, här är ett klipp där Pixie Lott gör en cover på Kings of Leons Use somebody

over and out,

Rockstar


Oh happy day!

Jag har den bästa praktikplatsen EVER. Snart drar jag iväg många herrans mil på ett uppdrag, vad det är får ni höra om senare. IN YOUR FACE!

over and out,
Rockstar

Alexander McQueen

Må han vila i frid. Lee Alexander McQueen. Jag har aldrig direkt suktat efter designergrejer från stora modehus. Klart att det är snyggt med designerprylar, men jag måste inte ha en LV Speedy till exempel. Men ett märke jag fastnat för är Alexander McQueen. Rebellen inom modebranschen. Hans designs är fenomenala. Nu vet jag var Lady Gaga och Rihanna fått sin inspiration ifrån. Här är en bild från en tidigare visning. Lady Gaga möter Marilyn Manson. Det är inte varje dag man ser någon med pantburkar eller en navkapsel på huvudet.


Skorna som visades på visningen för våren 2010 sticker verkligen ut. Lady Gaga har använt paret längst upp till vänster i sin video för låten Bad Romance. De är så ful att de blir snygga och facinerande på något sätt.

Här är en av hans fantastiska klänningar. Jag hittade THE långklänning på hans hemsida, men bilden gick inte att spara ner. En svart, väldigt vacker och speciell långklänning. GIV MIG. Vill ni se får ni gå in på hemsidan. Jag tror ni förstår vilken jag menar när ni ser den.

 

Han designar såklart "vanliga" skor också, och dom här skulle jag kunna döda för att få äga. Hur snygga är dom inte?


over and out,
Rockstar

Sjuk även idag

När man är sjuk så gör man en himla massa onödigt skit för att fördriva tiden. Man kan dock hitta roliga saker att fördriva sin tid med, och just nu kollar jag igenom Anna Hibbs blogg. Jag läser inte, jag tittar bara på bilder och läser rubrikerna. Om jag lärt mig något under de här fem veckorna under praktiken så är det att är inte rubriken intressant så läser man inte vidare. True. Något hon är bra på är däremot att fresta. Då menar jag inte glamlivet på stureplan utan den mat hon äter. Jag är ett matfreak, tro det eller ej, och min mage kurrar efter att ha sett hennes avokadomackor och fruktsallader. Jag funderar allvarligt på mitt matupplägg för dagen. Jag kommer nog börja med ett par goda pannkakor, förhoppningsvis amerikanska. Det blev en hel del kokt potatis över sen middagen igår, så de kommer definitivt inkluderas i min lunch.

Gårdagens musiktips var awesome, eller hur? Jag vet, dom är bäst. Mina små gullegrisar.

over and out,
Rockstar

Ett litet musiktips

Vad skulle inte passa bättre än ett musiktips? Dessutom har jag det perfekta musiktipsen ever! Min karls lillebror har tillsammans med sina bandkamrater slitit ont i studion några veckor innan jul, och nu är slutprodukten färdig. En EP har släppts med Sweden Rock Magazine, en specialutgåva med tre låtar varav två av dom inte kommer släppas igen. Den 2a februari släpptes dom, och redan två dagar innan låg låtarna ute på Youtube. På ett par timmar hade de spelats över 1000 gånger, det säger väl ganska mycket? Jag har lyssnat sönder låtarna, och även hört några av de andra låtarna som kommer komma på nya plattan som släpps i och med Sweden Rock kryssningen den 8-9 april då de har releasefest. Här kommer den första singeln från H.E.A.Ts nya platta, Beg Beg Beg.

 

Lyssna och njut gott folk, så kommer jag lägga upp fler grymma låtar när hela plattan är släppt!

 

over and out,

Rockstar


It's been a year...

Idag är det ett år sedan Nils fick vingar och flög till himlen. Du är saknad Nils. Jag tänker på dig och din familj.

Må du vila i frid.

over and out,

Rockstar


Sjukling

Nu har jag tid att blogga. När jag är hemma och är sjuk. Jag har legat sjuk hela helgen och är inte alls speciellt pigg idag heller... Jag som så gärna ville åka till kontoret och träffa praktikanten som ska ta över efter mig sen. Jag vill sätta lite press på han haha!

Jag är överlycklig. Jag har fått mig nya skor. Ett par fick jag av min kära svärmor, ett par skitsnygga stövlar som hon fyndat. Dom fanns inte i hennes storlek så hon köpte dom i min storlek istället. Dom har jag ingen bild på än, ska ta när jag använt dom första gången. Det är så mycket snö här nu så jag vill inte gå ut och förstöra dom.

Det andra paret är jag sjuuukt nöjd över. Även dom ett par stövlar. Ni vet dom där platåbootsen som blev så himla populära efter att Kenza köpt dom och visat på sin blogg? Dom har jag köpt, fast stövelmodellen. Jag har provat dom varenda gång jag gått in på Din sko sedan de kom in i butik men har inte haft råd att köpa dom. Nu är det ju rea på Din sko och hade turen att hitta ett par av stövlarna i min storlek, för bara 400 kr. Gissa om jag blev glad!

Kenzaskorna


Annars då? Jotack, allt går faktiskt riktigt bra nu. Förutom att jag är en av alla Sthlmsbor som stör sig på SL just nu. Det är inte många dagar av de snart sex veckor jag varit här nere som pendeltågen fungerat utan störningar. Men praktiken går jättebra och jag trivs verkligen. Måste dock säga att jag saknar Sundsvall och min lägenhet lite grann ibland. Just nu halvligger jag i soffan med katten Ozzie brevid mig och slösurfar i brist på annat att göra.

I morgon vill jag verkligen ta mig till jobbet, men vi får väl se hur jag mår. Och hur pendeltågen går... Jag kommer tillbaka med något musiktips senare idag.

over and out,
Rockstar

Jag lever

Tänkte bara meddela att jag är vid liv. Jag jobbar för fullt och har tyvärr inte tid att blogga. Jag äter, sover och jobbar. Ikväll ska jag dock på bio och se Avatar i 3D med min karl. Jag återkommer den närmaste månaden med mer info.

over and out,
Rockstar

RSS 2.0