Tröttpåse

Jag var visst väldigt trött. Jag har sovit en timme utan att jag ens kännt att jag somnat. Jag la mig i sängen bara för att se på lite Entourage. Då får jag väl börja om på det avsnittet jag somnade ifrån.

Jag kan fortfarande inte fatta att jag är tillbaka i stan. Jag älskar det! Synd bara att jag inte kommer hinna träffa så många under tiden som jag är här. Micke träffar jag alltid på ett eller annat sätt, men grabbarna i H.e.a.t har dragit iväg på Europaturné så det gänget lär man inte se mycket av. Förhoppningsvis blir det party på lördag, vilket det lär bli oavsett, när och om Djurgården tar SM-guld. På söndag ska jag och karln gå ut och käka middag, får dock se vart. Det finns många ställen jag skulle vilja gå och äta på. Det är nog inte helt omöjligt att blir någonstans på söder, måste ju utforska det nya bostadsområdet.

Något jag måste göra innan jag åker hem på tisdag är att äta glass på Ben & Jerrys glassbar i Gamla stan. Mums!

over and out,
Rockstar

Sthlm

Nu är jag här. Äntligen! Så fort vi skrivit klart tentan gick jag hem och packade, sen satte sig jag, Sofie och Ida i bilen och började åka söderut. Och karln var helt ovetandes. Jag hade bara ringt och förvarnat svärmor så att någon skulle kunna släppa in mig om ingen skulle vara hemma när jag kom fram. Vid halv tio igår kväll, medan hockeymatchen gick på tv, ringde jag på dörrklockan och han kom och öppnade. Snacka om att han blev överraskad. Jag tycker det är så himla roligt att överraska folk. Alla visste om att jag skulle komma förutom han.

Nu är han på jobbet och jag sitter här. Tanken var att jag skulle förbi på Informationsföreningen idag, men det får jag ta i morgon. De har full rulle där idag. Istället kanske jag kan vara lite snäll och packa lite fler kartonger inför flytten på lördag. Fast klart det hade varit roligt att åka in till stan ändå och se sig omkring. Synd bara att det SNÖAR här. Jävla skit.

over and out,
Rockstar

@ School

Just nu sitter jag i skolan och jobbar med en tenta. Sista tentan för den här kursen. Tre av fem intervjuer är avklarade och nu sitter vi och renskriver och gör medieanalyser för fullt. Nu känns det bra. Vi lär inte sitta hela dagen idag, utan det blir intensivt arbete när alla intervjuer är klara. Vi måste intervjua en PR-konsult och en journalist också.

I eftermiddag är det träningsdags igen. Då blir det ett pass kondition och ett pass core. På onsdag blir det vila och på torsdag får vi se vad det blir. Som det ser ut nu så bär det av mot Sthlm på fredag morgon. Eventuellt redan på torsdag, beroende på när vi blir klara med tentan. Nu ska jag få det klart här så jag kan gå hem och se på The Big Bang Theory sen. Jag saknar Sheldon.

over and out,
Rockstar

Retardation

En kväl satt jag och mina vänner Ida och Sofie och tittade på Dating in the dark. Första och än så länge enda avsnittet jag sett, och just då medverkar den här killen.

Max heter denna herre.

 

Vi var ganska trötta och flummiga, vilket resulterade i det här. Jag driver med den här stackars Max som blir lämnad på balkongen av tjejen han dejtat.

 

Jag bjuder på denna. Det är bara roligt att jag kan få folk att skratta. En dag kanske det finns klipp när jag imiterar Ace Ventura eller de sköna smygalkisarna i Sällskapsresan.

over and out,

Rockstar


Åh herregud...

Jag hoppas verkligen Kirsten Dunst inte är seriös. Det här är fanimej det värsta jag har varit med om när det kommer till skådisar som försöker sig på en musikkarriär. Hon förstör dessutom originalet.


Kirsten Dunst

 

 

The Vapors

 

over and out,

Rockstar


Lugn dag

Idag gick jag på skolan klockan 10 för att jobba med tentan. Cirka en timme senare var vi klara för dagen och gick hem. Vi räknar med att vara klara på onsdag eftermiddag eller torsdag förmiddag. I morgon kommer de flesta intervjuerna hållas, så det känns skönt. Just nu halvligger jag i sängen med datorn i knät och lyssnar på Bon Jovi. Sjukt längesen jag lyssnade på dom, så jag tyckte det var dags. Om cirka en timme ska jag och Ida gå och gymma. Jag känner mig riktigt duktig nu som kommit igång med träningen igen. Dubbla pass igår, gym idag, dubbla pass i morgon, sen bli det nog gym på torsdag innan jag åker till Sthlm.

Hyllan i hallen som jag och mamma satte upp i helgen, med en inramad bild på mig och mina bröder, blomman jag fick av Informationsföreningen och två fina ljuslyktor.



Dagens låt: Bon Jovi - Bad Medicine från plattan "New Jersey"

over and out,
Rockstar

Jag hatar pengar

Jag längtar tills jag får ett jobb där jag får leva på mer än 3000 kr efter räkningarna betalats. Jag får en klump i magen så fort jag tänker på pengar. Nästa månad kommer bli hemsk, jag måste införskaffa sådant dyrt som pass och linser men även betala för resan till Tallinn i slutet på maj. Någon som har tips på ett extrajobb här i Sundsvall? Jag behöver verkligen ett om jag ska kunna äta nästa månad.

Nu ska jag i alla fall ta en dusch så jag får bort 80-tals håret sedan partykvällen igår. Kan inte gå på gymmet och se ut såhär, det går inte. Jag tänker träna slut på mig själv så jag kan somna gott ikväll. I morgon kommer jag och tjejerna befinna oss i skolan för att skriva på tredje tentan. Jag vill åka till Stockholm och krama på min karl nu, tack.

Jag har för övrigt världens bästa mamma, bara så ni vet.

over and out,
Rockstar

Saturday

Jag har haft min kära mamma på besök idag. En sväng på stan och sen hjälpte hon mig att sätta upp mina persienner och en hylla. Min mamma är bäst. Bara så ni vet.

Ikväll har jag haft så himla roligt. Det är obeskrivligt. Mycket skratt, underbara människor och härlig musik. Det är inte ofta jag har så sjukt roligt, nog för att jag brukar ha roligt med mina vänner . Hoppas ni har haft lika roligt som jag.

over and out,
Rockstar

Träning

Jag klev upp för en halvtimme sen och nu har jag ätit frukost. Om 1,5 timme ska jag och Ida gå och gymma. Det känns bra med lite draghjälp, nu när man varit sjuk och inte kommit igång igen. Men nu är det dags. Efter träningen blir det lunch och skola. Idag får vi tenta nr tre utdelad så nu är det slut på ledigheten. Fast efter idag har vi ingen skola förrän den 28e. Det betyder långhelg i Sthlm!

Senare i eftermiddag har jag en tvättid och under tiden ska jag få undan här så det är fint när mamma kommer på lördag. Have a nice day!

Borde kanske borde skaffa sånadär träningskläder. Det borde ju göra succé på gymmet. Haha!

 

over and out,

Rockstar


Return of a friend

Här är en video till Aaron Sterners låt Return of a friend. Sjukt bra låt och man kan skymta några av mina kära Stockholmsvänner och min svåger. Enjoy!

 

over and out,

Rockstar


Sarah Jessica Parker

Jag har spenderat ganska många timmar med att titta på Sex and the city senaste veckan. Sarah Jessica Parker är en ganska fulsnygg kvinna. Hon kan vara så otroligt vacker, men samtidigt så är hon kanske lite mindre fin. Jag vet inte riktigt vad det är, men hennes hår är fantastiskt, hennes leende och ögon också. Hon ser otroligt fräsch ut för sin ålder. Jag hoppas jag också jag är lika fräsch om 20 år.

 

 

over and out,

Rockstar


En kär vän

En av mina bästa vänner är ett chipsmongo på snart 30 bast som bor i Sthlm. Under den tiden som vi känt varandra har han blivit som en bror för mig. Vi har samma humor, gillar i stort sett samma sorts filmer och musik så vi brukar har riktigt roligt ihop. Jag kom på idag hur mycket jag saknar att inte kunna träffa han så ofta jag gjorde när han bodde här. Han är en fantastisk människa med ett stort hjärta. Jag beklagar sorgen Micke.

Foto: Andreas Häggkvist.

 

over and out,

Rockstar




God morgon måndag!

Det här är första dagen på länge jag vaknar upp med ett bra humör på en måndag. Jag har sovit gott och drömt fantastiska drömmar om att resa utomlands och jag vaknar upp av mig själv, ganska tidigt och solen skiner. Det är en fantastisk måndag! Jag är inte alls irriterad för att jag måste skriva tenta idag, tvärtom! Det ska bli skönt att få det överstökat. Jag planerar att vara helt klar med den i morgon någon gång. Deadline är kl 12 på onsdag. Nej, nu ska jag blanda mig ett stort glas oboy och fortsätta njuta av den fantastiska dagen!

over and out,
Rockstar

Happy Happy!

Jag kommer nog åka ner till Sthlm nästnästa helg. Äntligen! Packning och flyttning står på schemat. Och lapa sol på Söder. Awesome! Det blir dessutom en långhelg då jag kommer ha mycket ledig tid om tredje tentan blir klar. Det ska bli skönt med ett miljöombyte med förhoppningsvis bättre väder.

Idag har jag varit på stan och fikat i några timmar sen suttit ute i solen några timmar. Jag njuter verkligen av solen nu när den äntligen anlänt till Sundsvall. Nu ska jag försöka fixa nå gott käk och sen hänga lite med brudarna. Sen ska jag skriva tenta.

over and out,
Rockstar

Solsken

OK, the prommis is off, its time for sol utanför 12an. Oj, vad kryptiskt det blev, men skitsamma. Ciao!

over and out,
Rockstar

Söndag morgon på Förrådet

Jag vaknar upp vid halv nio och solen skiner. Fantastiskt! Tyvärr så är det inte så varmt ute än, men förhoppningsvis stiger graderna lite framåt dagen. Det är helt tyst. Jag känner vibbarna från en galen partykväll och bakisångesten. Jag är glad att jag stannade hemma igår. En väldigt soft kväll blev det. Det gick en massa film på tv, så jag låg i soffan hela kvällen.

Idag tänkte jag göra en ordentlig vårstädning och försöka röra på mig lite. En promenad hade varit nice om mitt skavsår på hälen tillåter, och ett besök på Helex blir det i eftermiddag. Nu ska jag äta lite frukost och kolla på Sex and the city innan jag drar igång. God morgon!

over and out,
Rockstar

En lördag för historien

För en stund sen kom jag på var jag ska spendera min lördagkväl. I min soffa. Jag vet inte när jag låg i min soffa sist och slötittade på tv. I och för sig så fungerar ju inte min TV direkt normalt, och jag har tyckt att sängen varit bekväm. Men nu ska jag faktiskt laga mat och sen sätta mig framför TVn i soffan och äta och sen bara chilla resten av kvällen. Ja, det ska jag göra. Oerhört mysigt och en perfekt lördagkväll. Synd ba att karln är nere i Sthlm. Jag saknar honom. Min underbara tigerhäst. PUSS.

over and out,
Rockstar

Dagen efter Suit up...

Inte alls lika roligt som det var igår. Vi började förkröka hos Sofie vid klockan sex, med massa bra musik, vin, Med andra ord och Jag har aldrig. Tio tjejer som spelar Jag har aldrig framkallar mycket skratt. Ni ska bara veta vad vi pratade om. Vid klockan nånting stapplade vi till Kåren. Att jag envisas med dom där jävla skorna, jag borde veta bättre än så. Inne på Kåren fick jag och Sofie lektion i spanska och sen vidare till Stadshuset. Där träffade jag Sara och Liza, men framförallt min mans grabbar Andreas, Patrik och Jonas. Det var riktigt trevligt, fast Hästpojken är inte riktigt min grej. Nattamat på Subway, och promenad hem. Jag gick längs hela Storgatan stapplandes som en hjulbent tant. Eller Quasimodo. Take your pick.

Såhär dagen efter är man inte i sina sinnesfulla bruk. Jag har legat i sängen hela dagen och funderat på att ta en promenad, men jag blir bara mer och mer bakfull ju längre dagen går. Typiskt bara att det är så bra väder när ligger inne med baksmälla. Solen och de 10 plusgraderna får gärna återkomma i morgon när jag är lite piggare.

Alla utom Ida och Ann

 

Ida och jag


over and out,
Rockstar

Suit up!

Det är fredag, tentan är inlämnad och vinet är öppnat. Det är dags för Suit up nr 2 på Kåren ikväll. Vi är fattiga studenter och nappar på sånt som är gratis, och att man dessutom får klä upp sig. Perfekt kombination! Eftersom nästan alla mina kläder är svarta eller i alla fall mörka så blev det en helsvart outfit idag. Svart klänning med stor pajlettrosett fram på bröstet från Gina Tricot, svarta strumpbyxor, mina svarta platåpumps rån Din Sko och min nya, korta, lockiga frisyr. På det kör jag svart kuvertväska och röda läppar. Det är strax dags att bege sig upp till Sofie för förkrök. Have fun tonight!

På nyår i Sälen i samma klänning som jag har på mig ikväll.


over and out,
Rockstar

Hej allihopaaaa!!!

Nej usch, sånt ska jag inte fortsätta med. Nu är jag hemma igen, efter dagens bravader. Det började med en heldag i skolan, slutade tre och då gick jag hem och käkade lite fort och sen in till stan för att klippa mig. Finally! Sen gick jag direkt till Emmelie och käkade och sen upp till Sofie en sväng. Vi funderade en stund på en spontan, gratis utgång ikväll, men vi skiter i det. Jag går nog upp till Sofie en sväng lite senare och umgås bara. Jag börjar få huvudvärk, så nu ska jag dricka lite vatten och sitta här i sängen och hoppas att ryggen blir sitt normala jag igen, då kanske huvudvärken släpper också. Här nedanför har jag lagt upp en bild på hur mitt hår TYP ser ut. Det är svårt att ta en bra bild med en mobilkamera som visar hur snygg jag är i håret nu. Tyvärr hittar jag ingen bättre bild, så ni får stå ut med Posh Spice. Det kommer inte hända igen att hon visar sig här, jag lovar!

Nu har jag ju jag mörkare hår, och jag har inte lika kort i nacken som hon har, men det är ganska snarlikt. Dessutom är det plattat nu, men när jag tvättat håret så kommer det bli lockigt igen (jag har självlockigt hår för den som inte visste det). Det kommer vara snyggt det med, I promise.

 

over and out,

Rockstar


What?

I gotta have you.

over and out,
Rockstar

Storhandling och middag

Efter föreläsningen idag åkte jag, Sofie och Ida till Willys i Birsta och storhandlade. Jag trodde det skulle bli ruskigt dyrt och funderade på om jag kommer bli tvungen att avboka min klipptid i morgon, men allt gick bara på 425 kr! Tacka vet jag Willys. Jag handlade så mycket så jag behöver nog inte handla mer denna månad. Nu när jag äntligen har fyllt upp skafferi, frys och kylskåp så har jag fått inspiration att laga mat. Just nu står en blivande potatis och purjolökssoppa på spisen och puttrar. Det ska bli härligt gott!

Tyvärr verkar förkylningen inte vilja ge med sig heller. Vaknade i morse och hade ont i mage, rygg, axlar och halsen. Jag trodde jag inte skulle orka upp ur sängen, men jag kom på att jag inte får bli sängliggande förrän i morgon efter skolan. Jag får verkligen inte missa någon föresläsning, för då blir det tugnt.

Nu ska jag inspektera soppan lite.

over and out,
Rockstar

Stureplansbrutta föll för en grabb från Kramfors

Jag älskar att läsa i Anna Hibbs blogg att hon spanat in självaste Tobias Viklund och insåg varför hon älskar hockey. Jag kan inte låta bli att skratta lite och tycka det är roligt. Det är klart, han är en hockeytalang från Kramfors och han ser bra ut. Fler borde uppmärksamma dessa män som sätter Kramfors på kartan, för det finns inga andra som gör det bra. Kan inte påstå att Dolph Lundgren skryter med att han är uppvuxen i Kramfors och allt knark som började cirkulera på 60- och 70-talet är väl inget att skryta med. Kramfors är inte världens bästa stad, men nog fan kan vi (dom) spela hockey. Vissa av dom i alla fall.

over and out,
Rockstar

Det kommer mera!

Bebis-Rockstar. Syns det inte redan där hur cool jag kommer bli när jag blir stor?

 

Jag och min älskade morfar. R.I.P <3

 

Jag och mina bröder hos vår ena moster.

Där har ni det. The Rockstar 14 år gammal på födelsedagskalas hos bästaste Cilla.

 

Fotouppgift i gymnasiet. Kommer dock inte ihåg om det var Cilla eller Chrill som plåtade. Roligt var det i alla fall!

 

Vår älskade katt Pontus som vi fick avliva för lite drygt två år sedan. Vi fick han när jag var tre år gammal och han hatade mig i stort sett hela sitt liv. Jag drog han jämt i svansen när jag var lill-liten, och det var inte så populärt. Sov gott skitkatt!

over and out,

Rockstar


Håll i hatten!

Jag har hittat en hel del roligt på den gamla datorn hemma hos mamma. Jag tänkte skona mina vänner från att lägga upp allt för "hemska" bilder, men några kommer dom faktiskt få vara med på. Det kommer vara oundvikligt att inte få med dom på en bild tillsammans med mig. Nu har jag inte fått fram alla gamla bilder, men jag kan ju börja med några som jag fått fram. Det är tillåtet att skratta åt mig, för det gör jag med när jag ser bilderna.

Första fyllan, 17-18 år gammal, sista april i Docksta. Jag kapade bort Emmelie och Cilla, för jag tror inte de vill synas på dom här bilderna.

Ille, jag och Marielle. En av de många gånger de supit ner mig under bordet. Denna gång i replokalen.

 

Rödvin och gitarr på grannarnas altan en sommar för längesen

Något som började som Lasse Kongo slutade ganska coolt ändå. Med Cillas pilotbrillor och truckerkeps.

 

 

Different time, same place, same sweatshirt.

Lite cool var man allt i gymnasiet.

Några bilder på mig i blond kalufs och glasögon får ni inte nu, kanske någon dag framöver. Har som sagt inte kollat igenom alla bilderna än, men det finns nog en hel del annat roligt också.

 

 

Måste bara få avsluta med den här. Vi sjöng nästan jämt på Schnappi-låten under en tid i gymnasiet, och Cilla hittade den här bilden.

over and out,

Rockstar

 

 

 



Påskafton

Igår följde jag med Palle till Pelle och drack lite vin. Vi var ett litet gäng som umgicks och snackade en massa skit. Skrattade åt alla konstiga och hemska fester vi varit med om genom åren. Det var riktigt trevligt. Ikväll blir det fest igen. Fast denna kväll blir det på Bruket. Det vankas året första grillning och sen går vi ut på Kramm. Jag kommer inte ihåg när jag var ute på Kramm sist. Jag kommer garanterat träffa en massa dryga idioter, men det får man väl ta. Det är ju det som är charmen med Kramfors.

Snart måste jag börja röra mig in mot stan om jag ska hinna innan glasbanken stänger. Kan inte dyka upp på Bruket utan alkohol. Men så roligt det ska bli att träffa Dennis och gänget!

Snyggade bild finns inte på mig och Palle


over and out,
Rockstar

Håll tummarna!

Nu tänkte jag gå upp på mitt gamla rum och starta min gamla dator i hopp om att hitta lite gammal musik men framförallt gamla bilder. I så fall blir det ännu en nostalgitripp här men lite mer gamla bilder. Man vet aldrig vad som hittas. Den datorn har funnits i familjen sen jag gick i nian på höstadiet om jag inte minns fel.

Jag ska slänga ihop lite frukost. Eventuellt amerikanska pannkakor, eller bara goda mackor med skinka, tomat och avokado. Haha nu är det Pippi på rymmen på tv!

over and out,
Rockstar

Typiskt

Varför ska jag sitta gitarrlös i Kramfors när jag väl fått inspiration till att skriva musik? Min dröm har alltid varit att skriva musik som gör skillnad för människor. Musik som ska förmedla en känsla. Men för att det ens ska vara i närheten av att hända måste jag kunna lita på mig själv och våga skriva egen musik. Jag vet inte hur många låtar jag påbörjat med aldrig avslutat. Jag tror inte nog på mig själv.

Jag sitter och har en liten nostalgitripp och kollar igenom gamla bilder. Ibland undrar man hur man tänkte när man träffade vissa människor eller gjorde vissa saker. Jag ångrar inget jag har gjort, men ibland tänker jag verkligen "Hur i helvete kunde jag träffa den där människan?" eller "Vad i helvete gjorde jag där?". Men fan vad roligt jag har haft genom åren.

Inflyttningsfest för Chrill. Hösten 2006 om jag inte minns fel.



Jag, Maria och Lena på taket på hotell Ibis i Sundsvall, Gatufesten 2008. Den Gatufesten "träffade" jag min kära vän Micke första gången. Rolig historia för övrigt.



Kari, jag, Marcus och Emmelie i ett öltält på Gatufesten samma år



Jag och Lena på min och Marias avskedsfest. Veckan efter flyttade jag till Sundsvall.



Jag, Sofie och Jonas, i början av mitt första år i Sundsvall. Jag älskade mitt hår på den tiden btw.



Den här bilden tog jag med enbart för den roliga historien bakom solglasögonen. Jag hittade dom i en låda hemma hos morsan för ett par år sedan, och det visade sig att det var samma par som min äldsta bror fick med i en Fantomentidning när han var liten.



Hemma hos Carlsson i Härnösand våren 2009. Det var förfest och det började komma rök under plåten på garagetaket, så vi fick tillkalla brandkåren. Sjukt kul var det. Här är jag, Emmelie, Björn, Johan och Isak på väg till Sundsvall för att se H.E.A.T och Dead by april för första gången. Inte trodde jag att jag skulle träffa min blivande svåger den kvällen.


over and out,
Rockstar

RSS 2.0